Silikónové Rose Análny Plug Stimulácia Prostaty Riti Dilatačných Zadok Plug Masturbácia Páry Flirt Dospelých Hry Sexuálnu Hračku,

€7.09


100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Vlastnosti: Vyrobené z vysoko kvalitného silikónového materiálu, priateľské k pokožke, non-jedovaté, bezpečné a odolné. Stimulovať vaše prostaty alebo iných citlivých častí s cieľom zlepšiť váš zmysel pre potešenie. Sa vzťahujú na masturbators, páry, flirt, zvyšuje sexuálne potešenie a záujem o život. Nepremokavé, umožňuje užiť si sex vyvrcholenie v vaňou alebo sprchovacím kútom, ľahko sa čistí. Vhodné pre začiatočníkov a skúsených ľudí, jednoduché použitie. Prenosné a ľahko prenosný, môžete ho použiť kdekoľvek chcete. Zadok plug je hladký a kužeľové hlava je ľahko vložiť. Odporúča sa použiť mazivo pred použitím. Ideálny darček pre seba alebo svojho milenca. Špecifikácie: Materiál: Silikón Veľkosť: app.11x7.5 cm/4.33x2.95in, detail, ako je uvedené. Voliteľné Farby: Červené, Fialové, Ružové Červené, Čierne Množstvo: 1pc Poznámka: Bez maloobchodného balenia. Prosím dezinfikovať s alkoholom pred použitím. Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Balenie obsahuje: 1 x Zadok Plug(iné príslušenstvo demo na obrázku nie je v cene!)

Štítky: muž bdsm, dildo, testis prostaty masér, moje sexuálne hračky, ge plug, sex hračky, análny, doplnky pre dospelých, massag prostaty, vibrat.


( 2 Hodnotenie )

Počet