G30 2.4 G Bezdrôtový Hlas Lietať Vzduchom Myši, Klávesnice, IČ vzdelávania Gyro Snímanie Pohybu Inteligentné Diaľkové Ovládanie pre Hru android tv box PC

€5.73


Funkcia:

1. Toto je bezdrôtový lietania myš s vstavaným-in 6-osový senzor a gyroskop vysokou vernosťou hlasový vstup. To môže realizovať funkcie tradičné diaľkové ovládanie, myš a motion-snímanie hry na Android platformu.

2. Plug-and-play, micro-prijímač, vhodný pre počítače, projektory, TV set-top boxy, HTPC a iné zariadenia.

3. To môže úplne oslobodiť vás od počítače, televízia, projekcia a iné zábavné zariadenia. Len ohnite zápästia a smer vášho zápästia budú okamžite prevedené na kurzor na obrazovke.

4. Pocit komfortné a pohodlné, je to úplne vyhýba nevýhody tradičnej myši, ktoré musia byť prevádzkované s statické plochy ako odkaz, alebo infračervené diaľkové ovládanie tlačidlo, aby ste si ľahnúť a hrať s počítačom a TV bez únavy, relax a úplne na "kontrolu" počítač a TV.

Špecifikácia:

Režim prenosu: 2.4 G

Bezdrôtový Snímač: 6-Os Gyroskop

Počet kľúčov: 18

Prenosová Vzdialenosť: 10m

Typ batérie: AAA*2 (NIE je Súčasťou)

Produkt Materiál: ABS Plast + Silikón Kľúč

Veľkosť produktu: 165*55*25 mm/6.49*2.16*0.98"

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle, obrázok sa nemusí zobraziť v skutočnej farby položky. Vďaka za vaše porozumenie.

1 X Bezdrôtové Hlas Vzduchu Myš Diaľkové Ovládanie (Batéria NIE je Súčasťou balenia)

1 X USB Prijímač

1 X Užívateľská Príručka

Štítky: air mouse, g30s air mouse, desktop pc f, vintage fly rybárske box, herný ovládač pc recenziu, stolný air hokej, infračervené oko, v keycap, digitálny stb, androu tv box.


( 1 Hodnotenie )

Počet