Veľké Tepelne Odolného Borosilikátového Skla Kanvicu S Svietnik Jasné, Čaj Hrniec Kvet Čaj Nastaviť Puer Kanvica Office Home Nástroj

€9.98


Sklenený Hrniec Čaju

Veľké Tepelne Odolného Borosilikátového Skla Kanvicu S svietnik Jasné, Čaj Hrniec Kvet Čaj Nastaviť Puer Kanvica Office Home Nástroj, Pomocou miesto domova, kancelárie, kaviareň, hotel Hmotnosť Číslo Modelu Tetera-1 Teaware Kapacita 1 L/1,5 L Materiál Borosilikátového žiaruvzdorné sklo Farba Transparentná jasné Používa čaj Zelený / Biely čaj /Čierny čaj / Červený čaj / Kvet čaj OEM služby profesionálne priamo na výrobcu OEM za predpokladu, Funkcia Eco-Friendly, Zásobené ako dlho Ako tam je voda v kanvicu, to môže byť ohrievaný otvoreného plameňa.

I f chcete vybrať express doručenie, musíme účtovať prepravné poplatky. (Napríklad, EMS, DHL, fedex, TNT,)

Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám dobré prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na miestne zvyky a umiestnenie post doprava alebo počasie, vzdialeného miesta vášho pobytu. takže niektoré parcely budú oneskorené alebo položky brokened, ale nebojte sa o to, ak sa to stalo pls kontaktujte nás najprv sa budeme zaoberať, Ak nechcete prijímať zásielky pred časom konca prosím, kontaktujte nás okamžite, budeme kontaktovať s čína príspevok, či sa to a potom vám uspokojenie riešenie Budeme znášať straty, ak pozemok stratená alebo položky brokened na prepravnej ceste, tak pls kontaktujte nás, ak sa to stalo, Ak dostanete zlú položku alebo si nie ako položka, alebo môžete zobraziť chybné výrobky, pls kontaktujte nás ihneď.

Budeme automaticky opustiť pozitívnu spätnú väzbu na každého, kto má dokončenie transakcie a zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

Prosím nezabudnite nám dať PÄŤ HVIEZD na všetky Podrobné Hodnotenia Predajcu.

V nepravdepodobnom prípade, ak nie ste spokojní s transakciou, prosím, KONTAKTUJTE NÁS pred odoslaním vášho hodnotenia.

Veríme, že všetko, čo by mohol byť vyriešený prostredníctvom komunikácie.

1. S cieľom poskytnúť vám ten najlepší servis, prosím, spracovanie transakcie celkom. Spätná väzba je jednoducho to, čo sme pokračovať.

2. Kontaktujte nás prosím najprv si lepšie riešenie, než by ste zanechať neutrálne alebo Záporná spätná väzba a hodnotenie negatívna spätná väzba

3. Snažíme sa o 5-star služby, pričom sa uvádza vopred naše pravidlá, naše prepravné sadzby & loďstvo frekvencie.

Ak ste boli spokojný s touto transakciou sa, prosím, reagovať so všetkými 5 hviezd! Ak nie ste spokojný,

jednoducho dajte mi vedieť cez e-mail skôr, než nechať nízke skóre, a budem pracovať, aby to tak.

4. Prosím, napíšte mi cez "MOJE SPRÁVY" alebo "Opýtať sa Predajcu Otázky" ak máte akékoľvek otázky o našich záznamov alebo vášho nákupu.

Ny otázky, prosím, kontaktujte nás. (Nechať správu od www.tantra-egypt.sk) Budeme odpovedať vaše správy v rámci 12 hodín awhole. E-maily budú oneskorené reakcie na nedele a sviatky.

USD 27.0 USD 22.7-26.8 USD 14.14-70.71

Štítky: pre domáce, čaj, dab plus, čínsky nastaviť čaj, sada riadu, porcelánová kanvica, sviečky sklo svietnik, sklenený hrniec čaju, teapots čaj kanvica, teapot.


( 5 Hodnotenie )

Počet