Hantek HT25 Automobilový Osciloskop Sonda Zapaľovanie Kapacitný kazu až 10000:1 Hantek Osciloskop 2.5 metrov

€11.57


Hantek HT25 Automobilový Osciloskop Sonda Zapaľovanie Kapacitný kazu až 10000:1 Hantek Osciloskop 2.5 metrov

Funkcie:

Automatické zapaľovanie sonda je druh induktívne kapacita senzor, to sa musí zhodovať s osciloskop. Korisť linka má tri konce, spoločné stretnúť osciloskop pre BNC použitie, klip na použitie, klip uzemnenie vybrať vysokého napätia získaných klip s. V blízkosti použiť, môže byť použitý na testovanie iskrové zapaľovanie sekundárne súbehu vlna, prekrývajúce sa vlna parametre, a tým dosiahnuť detekciu, diagnostiku motora, polohy zapaľovania, aby každý valec zapaľovacie napätie časom mení priamo z osciloskop displej. Korisť clincher viac je tlmič, ktorý sa používa pre korisť vysokotlakové útlmu pre nízky tlak, a tým chrániť osciloskop nie electrify vplyv.

Keď sa používa vezmite prosím na vedomie:

Test klipy nebude priamo klip v spark plug, by mali byť zachytené pripojenie sviečky izolácie drôtu, aby sa zabránilo rozkladu a spôsobuje šok. Na vzdialenosť iné vysokého napätia minimálne 2 cm od seba, inak sa vyrábajú rušenie. HT25 popredných line dĺžka 2.5 m, rozpad až 10 000:1.

Štítky: sonda test, ph senzor, rigol osciloskop búz, p2200, oscilloscop owon, automobilový hantek osciloskop, Hantek, pazúrik, jinhan, vysoká kvalita napätia sondy.


( 2 Hodnotenie )

Počet