Jeseň ženy Duté z príležitostné voľné pletený sveter Žena ružová tenké Svetlice rukáv sveter top high street pulóver topy streetwear

€8.25


Veľkosť : bust 120-200 cm, dĺžka 56 cm, rukáv 50cm, rameno 53 cm.

POZNÁMKA: 1. Prosím, prísne podľa veľkosti grafu vyberte veľkosť. Nevyberajte priamo podľa vašich návykov. 2.Stále nie ste istí, veľkosť? Radi by sme poradiť, na základe vášho merania prsia, pás a bedrového kĺbu. 3. Veľkosť môže mať 2-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie. Vezmite prosím na vedomie, keď chcete merať. 4. Návrh studenej vody na umývanie rúk. To môže pomôcť položky udržať svoj tvar. 5.Vzhľadom na svetlo kamery a vplyv displej, farba displeja je mierne odlišný od skutočného oblečenie, a kupujúci, ktorý sa stará o detaily . Naše companySelf-zriadenie továrne, vykonať spracovania vzorky,Prichádzajú do grafu objednávky, vítané vzorky spracovanie objednávky,OEM Objednávky-monochromatické Minimálne odberové množstvo je 50 kusov, môžu byť zmiešané kód farby miešanie objednávku! Fyzické fotografie, neváhajte kúpiť! ! !

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívnu spätnú väzbu andnbsp 5 hviezdičiek .nbspAfter 5-hviezdičkové hodnotenie, film môže byť poslal ku mne, a na ďalšej objednávke môže byť znížená o 1$ a, znížená o 5% .

2. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

Poznámka:

Po pozemok je odoslaná na pošte, tam bude logistika informácie o 3-7 dní, prosím, nebojte sa. Alebo môžete skontrolovať zásielku logistické informácie prostredníctvom odkazu uvedeného nižšie.

Štítky: ružový top, jersey ružová, handričkou ružová, sveter ženy mäkké ružové, fuzzy pletený sveter, muži streetwear, muži ružový sveter, ružový sveter, sveter žena, srdce krku top.


( 0 Hodnotenie )

Počet