100mm/4 cm 8 Jamiek HGS Segment Brúsne Koliesko Diamond Grind Pohár Disk Betón Žula Kameň Brúska HOBBY náradie Keramiky

€5.57


{infomodule}

Funkcie:

- 100 mm/4 " Golden Segment Brúsne Koliesko.

- Vysoká brúsenie rýchlosť, dlhá životnosť

- Všeobecne uplatniteľné na brúsenie mramoru, žuly, keramiky, umelého kameňa a skla, atď. vhodný najmä na stavbu zdobia betónové steny,mramorové podlahy, brúsenie hrán a žulové dosky, frézovacie a arc brúsenie.

- Možno použiť pre KUTILOV, brúsenie a leštenie dreva, kovov a plesní.

- Používa sa na vysoko-rýchlostný elektrický mlynček a pneumatické náradie.

Špecifikácie:

Materiál: HHS

Výrobný proces: spekanie

Farba: Zlatá

Aplikácie: Vhodné pre brúsenie na mramor,kameň, betón,skala a pod..

Priemer:100 mm/4"

Vnútorný priemer otvoru: 20 mm/0,79 " (bez kovového krúžku)

Vnútorné otvoru priemer: 16 mm/0.63 palcový (s kovovým krúžkom)

Hrúbka: 5mm/ 0.2 palec

Balené zahrnuté:

1 x 100 mm Segment Brúsne Koliesko

Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie poplatky, maklérske poplatky, a es pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: živica koliesko, diamond grind koliesko, diatool diamantových brúsnych diskov, sklených cbn brúsne kolesá, disk grind, angl brúska, nástroje, náradie., diamond disk grind, diatool, beton plesní.


( 5 Hodnotenie )

Počet