Joyaria Mäkké Dámske Bambusové Dlhý Rukáv V Krku Nightgown Noc Tričko Spánku Šaty

€19.01


Popis Tovaru

【Mäkké a Hladké] vyzýva Tento v krku nightgowns sú vyrobené z viskózy(vyrobené z bambusu )a spandex,ktorý je elegantný,ľahký a odolný.Môžete sotva cítiť jej existenciu, zatiaľ čo na sebe. 【Odvod vlhkosti Tech] vyzýva: Hladké tkaniny z týchto dlhý rukáv nocné košele sú v pohode a priedušné, ideálne pre teplé počasie.Určite essentials, aby ľudia, ktorí majú nočné potenie. 【Vzory] vyzýva Tento bambusu spánku tričko je Polovici Teľa lenghth,funkcie jemný satén trim na krk, s samll vrecku 【Salónik Čas] vyzýva Dlhé nočné šaty umožňuje väčšiu slobodu pohybu, Ideálny pre spanie v ňom alebo na sebe, zatiaľ čo leňošenie okolo domu. 【Veľkosti a Farby] vyzýva Model informácie: Výška:172cm/Prsia :93 cm/Pás:66/Boky:105 cm,nosí malá Veľkosť.K dispozícii v Čiernej ,Svetlo Modrá,Sivozelená,Víno Červené,Tmavo Šedé,Tmavo od S-XXL.Tieto Dlhé nightgowns sú pravdivé NÁM veľkosti oblečenia.

Zákazníci Tipy

Milí priatelia, Ďakujeme vám za vašu návštevu v Joyaria oficiálneho obchodu . Ak máte akékoľvek otázky o spánok a obývacia miestnosť,plavky, neváhajte nás kontaktovať 1.Veľkoobchod & Drop Shipping Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o cene 2.Spätná väzba Ak ste spokojní s produktom,prosím, láskavo nám dať pozitívnu spätnú väzbu s kupujúcim ukazuje. Ak nie ste spokojní,prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnej väzby,budeme sa snažiť vyriešiť vaše problémy, Vitajte vaše skúšobné účely, pozrite si naše kvality. Ponúkame širokú škálu nightgowns, nocné košele, pajama sady,sleepwear,nightshirt,odev,župan,Plávať Dna,pajama topy,pajama dna,pj nastavenie,Lepidlo Silikónová Podprsenka, a plavky My sa vždy tešíme sa na poskytovanie vám najlepšie nákupné skúsenosti a rozvoj win-win, dlhodobé a priateľské vzťahy, spoluprácu s vami.Ďakujeme !

Štítky: bavlna sleepwear, sleepwear vintage, tričko spánku, tričko viskóza, šaty domov ženy, satin sleepwear, negližé, sleepwear viskóza, župan viskóza, sleepwear ženy.


( 2 Hodnotenie )

Počet