2020 WWOOR Bežné Modré Hodinky Pre Pánske Luxusné Ultra Tenké Oceľové Mesh Nepremokavé Pánske Hodinky Jednoduchý Kalendár Quartz Hodinky Box

€13.22


>>>Popis produktu:

Prípad Priemer: 10 mm Prípade, Hrúbka: 9 mm Kapela Materiál: Nerezová Oceľ Kapela Dĺžka: 230mm (Vrátane prípade) Kapela Šírka: 20 mm Čistá Hmotnosť: 58g 30 Meter Vody Reistant

Čo je Zahrnuté:

1 x100% WWOOR Sledovať, 1 x Darčeková krabička 1 x Watch kapela nastavenie nástroja 1 x Čistú handričku

>>>Vážený zákazník, Tento je WWOOR Továrni Značky Pôvodného Zdroja, Priameho Obchodu.všetky hodinky sú na sklade, sme spravidla odosielame do 24 hodín (okrem nedele a právne sviatkov)

Obchodnej spolupráce

Ahoj,priateľ, To je Davie, chcem byť vašim dodávateľom a obchodným partnerom v Číne. Ako skúsený a vážne Factory Store,myslím, že môžete dôverovať mi, som dobrý veľkoobchod a drop shipping podnikania. Keď sme spolupracovali,môžete sa sústrediť na propagáciu a predaj,som sa mohla postarať o Zásob a prepravy. Naša firma sa získať väčšie a väčšie. Prosím, neváhajte a pošlite mi správu,ďakujeme vám za váš čas.

Www.goclever.com

Keď sa stretnete s týmito problémami,prosím, neváhajte nám poslať správu,my vám pomôžeme. 1.Sledovať a nájsť pozemok stav. 2.Colné odbavenie podporu a poradenstvo. 3.Výrobku po jeho predaji je problém. Veľkoobchod politiky 1.Poskytujú zľavy za veľkoobchodné ceny. 2.www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava. 3.Poskytovať produkt s vysokým rozlíšením obrázky a videá.

Štítky: rose hodinky pre mužov, belushi hodinky, WWOOR, plátno náramkové hodinky modrá, muži hodinky, muži sledovať wwoor, modrý kocúrik hodinky, hodinky invicta, modrá muži hodinky, muži wacth.


( 0 Hodnotenie )

Počet