Vitamín Q10 Ampoule Kolagénu Vlasy Podstate LADOR Pokožku hlavy Keratín Serum starostlivosť o Vlasy Masky Opravy poškodených Vlasov Starostlivosť Proti vypadávaniu Vlasov

€9.10


Vitamín Q10 Ampoule Kolagénu Vlasy Podstate LADOR Pokožku hlavy Keratín Serum starostlivosť o Vlasy Masky Opravy poškodených Vlasov Starostlivosť Proti vypadávaniu Vlasov Č balenie box 1. Poskytuje základný obsah bielkovín, aby vaše vlasy pre väčšiu pružnosť. 2. Dodáva základné obsah pre vaše vlasy. 3. Udržať vaše vlasy vlhké. 4. Dodávky nourishments pre vaše vlasy. 5. Vyvažovanie výživy a vlhkosti pre čerstvé a silné vlasy. 6. Mix s akýmkoľvek perm, farbenie produkt, aby sa zabránilo vlasy poškodiť. Ako používať : naneste ampulky priamo na vlasy a vlasovú pokožku po shampooing, a vyčistite ampuliek po 10 minút farbenie Vlasov, použite ampuliek po trvalej, rozptýliť charakteristický pach farbenie a žehlenie bielizne, odolať chemikálie, upokojujú pokožku hlavy, farbenie vlasov a fix farba FARME ZOSTAŤ Coollagn Vody MoistTreatment Vlasy Výplň 13ml Kolagén je Špeciálne Liečivé Starostlivosť o Vlasy Hydrolyzovaného keratínu, hydrolyzovaný hodváb, hydrolyzovaný Elastín, hydrolyzovaný kolagén zložky obsiahnuté vysoko obohatený vlasy produkt vlasy sa stávajú mäkké a zdravé. Ako používať: 1. Add 1:1 s vodou a výplň. Za stáleho miešania premiešajte. 2. Použiť výplň, ktorá sa zmenila na krém typu celého vlasy. 3. Vypláchnuť po 10 minút. Lador Dokonalý účes Vyplňte-do 13ml Bielkovín, kolagén, ceramidy, hodvábne aminokyseliny, ktoré sú 4 základné zložky účinne stará o vaše vlasy. Reaguje s vodou tepla až do spôsobiť optimalizované teplota pre starostlivosť o vlasy. 3 minúty starostlivosť o vlasy je vaše vlasy nádherný 7 dní. Ako Používať: Zmiešajte s vodou 1:1 pomer, potom jemne aplikovať a masáž. po šampón. Umyte vlažnou vodou.

Štítky: farma pobyt sérum, vlasy keratín maska, coq10, Pokožku hlavy, 1 sr, výplň pre hračka, botox krém, vlasy vlhkosti, Sérum, rast vlasov sérum.


( 3 Hodnotenie )

Počet