Prírodný krištáľ drsné drahé kamene ametyst quartz klastra crystal prútik bod vzorky surovín Liečivý kameň

€7.85


Prírodný krištáľ drsné drahé kamene ametyst quartz klastra crystal prútik bod vzorky surovín Liečivý kameň Špecifikácie:

Materiál: crystal drsné drahé kamene

Veľkosť (cca): 50-80mm

hmotnosť (cca): rôzne

Balík obsahuje: prírodný hrubý kameň

Funkcie: 1. Vyrobené z prírodných ametyst crystal kameň , veľmi krásne a príťažlivé. 2. Tieto prírodné drsné ametyst sú s vysokou kvalitou. 3. Malé rozmery a nízka hmotnosť, pohodlné a ľahko sa prenáša. 4. To je dobré pre zdravie, zníženie elektromagnetického žiarenia a degaussing. 5. Je to aj najlepšia voľba pre domáce dekorácie. PREMIUM KVALITA: uisťujeme, že tento citrine kryštál kremeňa kameň je vyrobený z luxusnej a premium kameň, hodnotné a sofistikované. Tento kameň bude vždy ligotať ako nový, ak sa používa a uskladnená správnym spôsobom. ÚŽASNÝ DARČEK: Tento citrine crystal by mohol byť perfektný a zmysluplný darček pre seba, alebo niekto špeciálne na každú príležitosť (Nový rok, Vianoce, Valentína, Narodeniny, Deň matiek, Promócie, Svadby, Výročia...). Prijímač sa byť šťastný a milovať tento dar. Obrázok je len pre vašu informáciu, dostanete podobné kryštálu, pretože z prírodného kameňa. všetky výrobky, bude odoslaný náhodné, ale sľubujeme, že budeme poskytovať vám najlepšie produkt, ak si objednáte z nášho obchodu. dúfam, že budete mať dokonalý zážitok z nakupovania Úhrady * Úhrada je splatná do 7 dní od ukončenia ponuky. Prosím, uistite sa, že "Loď" adresa vinkuláciu je správne. * Medzinárodné Kupujúci vezmite prosím na vedomie, dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Štítky: hmyzu pasce, falošné nai, jade ruyi, hmyzu vzor, feng shui strom, geod, dekor feng shui, newton hračka, feng shui, slon feng shui.


( 1 Hodnotenie )

Počet