1Inch Radiálne Štetina Disk Súprava Brúsnych Kefa 1/8" Detail Leštenie Kolies pre Dremel Rotačný Nástroj Príslušenstvo s 3 mm/2.35 mm Práce

€8.48


Funkcie

Štetina disky môžu vrstviť, flexibilné, v pohode, odolné, a poskytovali jednotný povrch. Použitie ako mnoho disky, ako môžete na vreteno, ako budete potrebovať, a použiť ich ako prírodné kefkou, bez akýchkoľvek zlúčeniny - tieto zlúčeniny boli ponorené vo disk materiálu. Rôzne farby disku uveďte triedy. Radiálne Štetina Disky nový typ abrazívne, že je lepší, šmirgľový papier, klapka kolesá, alebo iné typy sanders, kefy, alebo brúsne kolesá. Na štetina materiály sú trvácne a veľmi efektívne. Swpeet Jemné leštenie kolies kefy možno použiť s väčšinou multi-funkčné nástroje, ako Dremel vŕtačky, brúsky malé, rotačné nástroje, atď. Odporúča sa, že manuál rýchlosť byť medzi 15,000 a 30,000 RP. Radiálne kefkou je nápad pre spracovanie kovov, farby prípravka, povlak a korózii vírusov a pracuje aj na hliník, mosadz, bronz, uhlíkovej ocele, liatiny, nerezovej ocele a iných kovov. Naše detail leštiace kotúče oblek na odstraňovanie ostrín, čistenie, konečná úprava, opracovanie a leštenie podrobné diely, drobné plochy a nelegálnych miestach. Stopka priemer: cca. 3 mm (1/8") / 2.35 mm (0.092") Štetina disk Priemer: cca. 1"(25 mm) Disk Centrum Otvor: 2(0.08 palca). Materiál: Nylon + Hliníkový Oxid Zrná. Balík obsahuje:64pcs nastaviť (56 disk+8pcs ramienka)alebo 32pcs nastaviť(26 disk+6pcs ramienka)

Štítky: brúsne kefy nylon, dlaždice leštenie kolies, pre dremel nastaviť, dremel pre, dremel, rukoväť nástrojov, kovoobrábanie, prípade dremmel, nastaviť dremel 4000, dremel príslušenstvo nástroje sada, dremel nastaviť.


( 3 Hodnotenie )

Počet