Nastaviteľné Buk Stojan pre Umelca, Maliarstvo, Náčrt, Stojan Kreslenie Tabuľka Box Olejové Farby Stojan Tabuľka Umelecké potreby na Maľovanie

€81.66


Funkcie:

Ľahký a sklopný dizajn,Nastaviteľná dĺžka: vhodné pre stolný kreslenie Skíc alebo maľovanie; ako podlahový stojan, pre displeje, skíc alebo maľovanie na väčšie plátna! Pohodlne prepravu stojan pre umelcov! Farba: drevo farby Materiál: Buk Veľkosť:Výška 150—192 CM > *šírka 44 CM*podpora vzdialenosť 43.5 CM Vrátane: 1 x Buk Stojan Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-2cm.

O dopravu

1.Pošleme zásielku do 1 - 3 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená. 2. Môžete sledovať vašu zásielku s sledovacie číslo na tejto webovej stránke: 17track.net 3. Dodacia lehota je závislá na kuriérskej spoločnosti, ktoré sa rozhodnete. Ak budete čakať viac ako 60 dní, Prosím, neváhajte nás kontaktovať, budeme riešiť problém s vami.

O spätnú väzbu

1. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. 2. Ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd.

FAQ

1. Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali? Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak ste' d chceli. 2. Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: lcd poznámkový blok, stojan, flipbook auta, stolná lampa, foto easels, farba, box pad, stojan drevený, stojan farba, box farba.


( 1 Hodnotenie )

Počet