4 Typy Žakárové Jedálne, Stoličky, Poťahy Jedálenské Stoličky Kryt Spandex Kuchyňa Chránič Prípade Stoličky Sedadlá Elastická Stretch

€5.72


Hlavné Funkcie

♣High-Kvalitný Materiál: Polyester. Tvárny rozmerom sa zmestí väčšina stoličiek dobre sedieť. Vysoko kvalitnej tkaniny, aby predseda kryt trvanlivý, vrások-odolný, anti-obaľovanie, mäkké a pohodlné. Bez ramienok dizajn, to slipcover je anti-slip s elasticized spodnej časti, ktorý môže zaistiť pokrytie v mieste a vyhnite sa menia.

♣Hlavné Funkcie a Použitie: Hrubé dostatočne chrániť vaše stoličky škvrny, nosenie, poškriabaniu a trhať, obnoviť staré Parsons alebo Kožené jedálne stoličky " vzhľad.

♣Dizajn: Štýlový a jednoduchý štýl. Svetlé Farby Dizajn. Viacero farieb na výber, jednoduchá inštalácia. Vyberte si vašu ideálnu farbu. Zápas jedálni alebo strany tému.

♣Super Mäkké A Pohodlné: Zdobiť vaše jedálne stoličky vytvoriť skvelý nový vzhľad a ochranu vášho kresla z škvrny, škvrny, opotrebovaním a roztrhnutím.

♣Vynikajúcu Pružnosť: Stoličky, poťahy sú vyrobené z pružnej materiál, využíva rýchle, bezpečné zapadajú s šité-v elastický lem, jedinečné elastické tkaniny spĺňa vaše nábytok je kontúry pre vlastný vzhľad nosenie.

♣Viacerých Príležitostiach: Výborný výber pre zdobenie obývacej miestnosti, reštaurácie, kuchyne, hotely, svadby, hostiny, večere, stretnutia, oslavy, slávnosti a rodiny jedáleň dekorácie, atď. A elastické dizajn môže zabrániť posuvné.

Špecifikácie Materiálov Polyester Hmotnosť Výrobku 200 G Obsah balenia: Elastický poťah × 1 Poznámka: Vzhľadom na ručné merania, nechajte mierne meranie odchýlky.

Štítky: široký skladacie stoličky, prípad s deadpool, stoličky hliník, stolička kráľ, stolička kryt, stolička tabl kryt, stolička dine, špeciálne počítači, auto kryt sedadla, stolice stoličky.


( 1 Hodnotenie )

Počet