2020 Nové Hodinky Mužov Luxusné Značky LIGE Chronograf Mužov Športové Hodinky Vodotesné Plné Ocele, Quartz pánske Hodinky Relogio Masculino

€15.62


Tip: Naša spoločnosť má zámorské sklady v Rusko a Španielsko. Priatelia z Ruska a Španielska môžu prijímať zásielky do 7 dní od nákupu! Kľúčové funkcie: -100% nové označenie a vysokej kvality; Top značky luxusný vysoko kvalitný dizajn dial, dátum, funkcia zobrazenia; Pohyb: Čas Modul quartz (vyrobené v Japonsku) s presný čas jazdy a 2 rokov života -3ATM / 30 M vodotesný (podporuje studenej vody, sprcha a plávanie, nie je v prevádzke hodiny pod vodou, nepodporuje teplej vody); —Nerezová oceľ (nebojte sa o hrdzaveniu, vyblednutiu) (anti-šok, proti pádu, proti-poškriabaniu)&Q oblasti: Obrázok rovnaká ako skutočná vec? Áno, to je reálne scény prijaté podľa fyzickej mape výrobku. Malé číselníky môže fungovať? Alebo je to len ornament? Preto, normálnu činnosť malé dial nie je ornament, môže byť použitý v reálnom živote, a to má funkciu nepremokavé a žiarivú. Ako sa o logistiku aktuálnosť? Bude to trvať dlho, aby sa dospelo? Spracujeme doručení objednávky do dvoch dní, pri normálnom doprava čase medzi 20 a 30 dní. , doprava čas je rýchly Package Zahrnuté: -100% zbrusu nový -1 x LIGE hodiny -1 x originálny darček box -1 x utrite -1 x záručný list (garantované jeden rok zadarmo záruka) Sme úprimní na www.tantra-egypt.sk. Všetky naše položky pochádzajú z Číny s vysokou kvalitou.

Prosím, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek poslať e-maily mi odpovede na svoje otázky, odpovieme vám najneskôr do 48 hodín. vďaka. zaviazali sme sa na vašu 100% spokojnosť zákazníka a dúfam, že dlhodobú spoluprácu s vami.

Štítky: Chronograf, blue sky hodinky, lige úradný, lige hodinky z nerezovej ocele žena, chronograf hodinky, muži pozor akcia, luxusné predaj muž hodinky, muži hodinky, strieborné hodinky, LIGE.


( 1 Hodnotenie )

Počet