Archaize štýl 25X30mm Námorných Spyglass Námornej Pirát Kapitán Ďalekohľad Monoscope Kovové Skladacie Vonkajšie Monokulárne Ďalekohľad

€20.82


Funkcie: Nové, Kvalitné. Je to multicoated vysokej optika vytvára ostrý a živý obraz. Okrem toho, že obsahuje protišmykovým gumovým zbroji absorbovať šok a zároveň poskytuje pevné uchopenie. Či už ste pozorovanie vtákov nadšenec alebo star gazer, to monokulárne sú ultimate mini-aplikáciu, ktorú potrebujete. S zväčšenie 30x pohľadu sú tieto monokulárne prísť v robustné pogumované bývanie. Okrem toho, že to prichádza s hlavným retracting funkciu, ktorá vám umožní upraviť zaostrenie ľahko a presne, a nosíte, takže si môžete so sebou vziať ich so sebou na vaše dobrodružstvo v prírode. Špecifikácie: Materiál: kov Zväčšenia: 25X Cieľ šošovky priemer: 30 mm(1.2") zorné Pole: 270 ft. na 1000 yds Minimálne focusin vzdialenosť: 6.5 ft Veľkosť: cca. 1.4x5.3 palcový POZOR! Prezeranie slnko môže spôsobiť trvalé poškodenie očí. Nepozerajte sa do slnka s týmto ďalekohľadom alebo aj voľným okom.

Štítky: úzko spájat celestron, heq5, monoscope urob si sám, monokulárne telescop, rukoväť námorných, maksutov ďalekohľad, starožitný spyglass ďalekohľad, pole ploché, binokulárne monokulárne, rovníková.


( 0 Hodnotenie )

Počet