Horúce letné Beach-Krátke rukávy Americký kód pre mužov Deň hodváb, bavlna vytlačené Havajské košele shirt plus veľkosť

€12.02


O Veľkosti: Prosím, skontrolujte špecifikácie skôr ako zadáte objednávku. Táto položka je v Ázijských Veľkosť , všeobecne 2-3 Menšie ako EU/US veľkosť. A Pls povoliť 1-3 cm tolerancia merania. V prípade akýchkoľvek otázok, pls, neváhajte nás kontaktovať. O Color: Rozdiel vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Tks za pochopenie. O Zásielke: Ak si objednáte, prosím zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku. Akonáhle sa vaša platba je hotové overovanie www.tantra-egypt.sk, budú všetky položky dodávané v 3 - 7 pracovných dní (s výnimkou víkend a štátny sviatok).

Tento Havajské T-shirt je Európska a Americká veľkosti , Európskej a Americkej veľkosti , Na veľké bočné, na veľké bočné, na veľké bočné !!

Pred rodičia mieste objednávky, Prosím, uistite sa, že opatrenie vaše telo údajov a kúpiť si ju starostlivo podľa veľkosti tabuľky. !!

GD024 tkanina je: Dni hodváb, bavlna

GD025 Tkanina je: Bavlna

Štítky: zuby whitener gumu, striekačku klobása 3 lbs, červená abd biela bunting, varanasi mesto stanice, kamene páse s nástrojmi sieťovina, strapce šperky, kovové, mládež motocross tričko, svadobné strane čipky ventilátor, kamene drahokamu 0ya.


( 0 Hodnotenie )

Počet