Auto Telo Paintless Neznížila Odstránenie Nástroj Karosérie Opravy Neznížila Sťahovák Zdvihákov Odstraňovač Prísavky Opravárske Náradie Na Vozidlo, Auto, Auto

€7.94


Kupujúcemu Oznámenie

1. Farby na preliačiny je poškodený, poškriabaný, alebo voskovaného alebo potiahnuté. neodporúča sa; 2. Na neznížila je príliš malý, a prísavkou nie je v kontakte s konkávny povrch dosť, čo má za následok nedostatok priľnavosť lepidla a jednoduché degumming, a tento nástroj sa nedá použiť; 3. Depresia nie je žehlička list, je oceľového plechu alebo plastu. Depresia je v zvlášť ťažké miesta ako telo lúč. Odporúča sa ísť do servisu na údržbu; 4. Alkohol fľaša v obale je prázdna a neobsahuje alkoholu, pretože alkohol je zakázané doprava položka; 5. Prosím, použite alkoholu alebo motorovej nafty s čistotou 95 alebo vyšším odstrániť lepidlo z auta povrchu.

Neznížila Zdvihákov

Ako používať?

1.potvrdenie neznížila po riadku rada 2.vyberte vhodné lepidlo kariet

3.použiť lepidlo na karty 4.dajte karty na neznížila ,nechajte lepidlo v pohode na cca 5 minút

5.mount neznížila zdvihákov a vytiahnuť neznížila opakovane 6.alebo použite ťahanie most ,vytiahnite neznížila niekoľkokrát

7.sprej alkoholu tekuté lepidlo na 8.použite škrabka na odstránenie lepidla

Posledný

Ak vyššie uvedené kroky nie sú úspešné, prosím, zopakujte operáciu. Ak nie sú vznesené škvrny na povrchu po oprave, prosím, postupujte podľa krokov nižšie: 1. Stlačte tlačidlo s palcom do vznesené bod je plochý; 2. Ak stlačíte nie je možné opraviť, použiť vyrovnávanie pero zladiť zdvihol body a jemne poklepte s gumovou paličkou, zopakujte niekoľkokrát, kým oprava je hladké.

Štítky: pdr náradie pre odstránenie preliačiny paintless neznížila, auto nástroj, sťahovák nástroj, auto nálepky, Repair Tool, mamilos prísavkou, Auto repair tool, auto telo nástroja, neznížila remov, telo repair tool.


( 3 Hodnotenie )

Počet