Yinhe TC2 TC-2 (TC 2 Tenké-Carbon2 Stolný Tenis Čepeľ pre PingPong Rakety

€27.21


Yinhe / Galaxy TC.2 Stolný Tenis Čepeľ

Typ: Útočné

Rýchlosť: 9

Ovládanie: 8

Ply: 5 (drevený) + 2 (Tenké Uhlíka)

Hrúbka: približne 5.6 mm±0,2 mm

Váha: cca 86g±5g

Rukoväť: Dlhá(Shakehand)-FL

Vezmite prosím na vedomie, čepeľ Čínsky penhold je tiež k dispozícii, ak chcete jednu penhold(krátka rukoväť), dajte mi prosím vopred vedieť, keď budete platiť za čepeľ, inak by som vám poslať jeden Dlhý(shakehand)-FL k vám čoskoro.

T jeho cena je len JEDNOU čepeľou

Vezmite prosím na vedomie, o origional package políčko: 1. Čepeľ nie je v origional package okno, keď je poslaná, ale to je dobre zabalený, aby ho nechajte bezpečne doraziť.

2. Ak potrebujete jeho origional package okno, budete musieť zaplatiť náklady na dopravu (9USD - 15USD, preto origional package poľa je skutočná hmotnosť) pre origional package okno, a prosím, dajte mi vedieť, ak ponuku, vďaka.

Údaje podrobný popis výrobkov je len pre referenčné, ak máte požiadavku na kotúč hmotnosť a hrúbka, prosím, kontaktujte ma pred cenovú ponuku na túto položku .

Štítky: ping pong, ping pong rakety, elastické kapely tenisový loptičku, karbónová nálepka, tabl tenni rakety, yinhe uhlíka raketa čepeľ, oxid film, broadlink tc2, riadiť bezpečných milujem ťa, anti stolný tenis.


( 1 Hodnotenie )

Počet