2019 Lete Noví ľudia, 3D Tlač Krátke Rukáv tričko Fashion tričko na Mieru Ázijské veľkosť

€6.30


Vitajte na kúpiť

1 zasielame priamo z továrne, poskytovať vysoko kvalitné produkty,Nový štýl prichádza každý deň! 2 Pomerne vyrába Thermal Transfer Technológií, vzor je nádherné a jasné 3 ponúkame vám nový dizajn, štýl a priamych zásielok. 4 stáť prispôsobené produkty, štát drop shipping zákazníkov,štát maloobchod alebo veľkoobchod, Ak potrebujete veľký nákup, pošlite nám e-mail a budete spokojní so zľavou. 5.Každý jeden z našich prouct má naozaj nízky zisk ,sme len dúfam, že u to páči a nechajte päť hviezdičkový spätnú väzbu na podporu, vďaka. 6 z Dôvodu obmedzenia vo fotografii a nevyhnutné rozdiely v nastavení monitora, že farby zobrazené nemusia byť 100% zhodné s skutočných položiek. Dúfam, že chápete to dobre. Ďakujeme! Ďakujeme vám za vašu podporu a želám vám príjemný nákup online.

Návrat politiky:

Po kupujúci dostane tovar, môžu požiadať o 15-deň vrátenia alebo výmeny cieľom zabezpečiť, že výrobok nie je poškodený a v pôvodnom obale, je kupujúci povinný znášať príslušné zodpovednosti. Ak to je naša zodpovednosť, potom bremeno, ktoré znáša nás. Napríklad: Poslať nesprávnu veľkosť alebo je poškodený. Ak sa jedná o kupujúceho, zodpovednosť, zasielateľ je, hradí kupujúci. Napríklad: ak si vyberiete zlý veľkosť a farbu. Poznámka: Vaše pripomienky sú pre nás dôležité a pre všetkých kupujúcich. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, venujte prosím niekoľko sekúnd na post veľký prehľad. Prosím, kontaktujte nás pred zverejnením neutrálne (3 star), alebo negatívne (1-2 hviezdy) komentár. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a mať dobrý čas nakupovaní tu. Ďakujeme!

Štítky: haori ženy, handričkou japonskom štýle, kryt google pixel 3a, galaxy záhyb kože, handričkou japonsko, galaxy j510, Ázijské, Japonsko Štýl, mazu, Japonský Štýl.


( 1 Hodnotenie )

Počet