LAZAWG Sexy Zadok Zdvihákov pre Ženy Telo ShaperSlimming Kontroly Spodné Nohavičky Push Up Bielizeň Shapewear Pás Tréner Kombinézu

€6.61


Funkcie :

1. Ocele Kosti Dizajn : Stredne dĺžka ocele kosti s žiadne riziko koľajových nadol,zámok sa svojho tuku lepšie,zvýšenie tuku pamäte a zabraňujú tuku z pohyblivé,vhodné pre popôrodné recovery ,schudnúť a dlhodobé sedavé ľudí.

2. Slim Pása : Na shaper s použitím vysoko elastickej tkaniny dáva riadne kompresie do pása a brucha,kontrola vášho brucha a chudnutie vašej pás,ktorý vám pomôže vytvoriť dokonalú postavu presýpacích hodín.

3. Med-špirála Dizajn : Med-špirála dizajn ehhance pánty, pohodlie a breathabilty , robí shaper viac módne a vznešenejší ,montáž vaše stehná dobre, bezšvíkové za žiadne šaty môžete nosiť.

4. Zdvihnite Zadok : pánty vám môže pomôcť, aby firmy do zadku " tuky ,generálny zadarmo tuku,zlepšenie zadok časti bytu situácia,pomáha postavený broskyňa boky.

VEĽKOSŤ: M-XXL.

1.Prijímame Paypal, Viazaný, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney, bankový prevod, kreditná karta a akékoľvek môžete platiť na www.tantra-egypt.sk.

2.Escrow je najlepšie, bezpečné platby pre vás.

3.Je to platba v centre pomoci : http://help.www.tantra-egypt.sk/categories_Payment.html.(Skopírovať do prehliadača otvoriť)

4.Ak máte ešte nejaké otázky na platobné, neváhajte nás kontaktovať.

1.Budeme posielať položky do 3-5 dní, akonáhle systém potvrdí kupujúci platby.

2.Vrátime kupujúci, ak kupujúci vráti položky do 15 dní od kupujúcich prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu . Avšak, kupujúci by mali mať vrátiť prepravné nákladné a uistite sa, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.

3.Položky sú dodávané podľa www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava, Čína Príspevok Registrované Air Mail, ePacket, dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 35 bussiness dní. Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 60 dní.

4.Ak chcete získať položka rýchlejšie, prosím, kontaktujte nás platiť ďalšie náklady na dopravu, ponúkame vám nasledujúce rýchlejšie a lacnejšie poštovné spôsobmi: DHL, EMS, Fedex.Prostredníctvom týchto spôsobov, ako môžete získať položka asi do 5-7 pracovných dní.

Láskavo upozornenie: z Dôvodu customes a počasie, možno niekedy to bude meškanie nejaký čas, ale sme sa predĺžiť čas doručenia pre vás, počkajte, prosím, niektoré viac času trpezlivo.

1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: korzet top, kombinéza shaper, shaper, kombinézu, kombinéza shapewear, zadok zdvihákov shaper, kombinéza váš telefón, zadok diery, pás tréner sa, zadok zdvihákov nohavice.


( 0 Hodnotenie )

Počet