Prilby s Výstražné Svetlo pre Xiao Mijia M365 M365 Pro Skúter Skateboard Ninebot ES1 ES2 ES3 ES4

€40.52


modname=ckeditor

Prilby s Výstražné Svetlo pre Xiao Mijia M365 M365 Pro Skúter Skateboard Ninebot Es1 E2

Odrážky: 1、Táto prilba je vybavená 7 automatické citlivé na svetlo LED výstražné svetlá, ktoré môžu byť automaticky zapne alebo pohotovostnom podľa intenzity okolitého svetla. Na tienidlo prijíma presné zrkadlo leštenie proces, viditeľné vzdialenosť presahuje 180 m, a svetlo je režim prepínané pomocou jedného tlačítka. Prílivu svetla - strobe lights môžete vybrať rôzne svetelné režimy podľa rôznych situáciách, a jazde v noci je viac bezpečné a spoľahlivé.

2、dizajn priechod vzduchu v dvanástich vetracích otvorov a vetranie a odvod účinnosť je vysoká, ktoré môže jazdiť viac pohodlné, priedušné a v pohode, a vodu odpudzujúce účinok je dobré. Na IPX4 všetky-kolo vodu odpudzujúce dizajn umožňuje jazdu v daždi.

3、vonkajšie puzdro je vyrobené z PC (polykarbonát) a vnútorné puzdro je vyrobené z dovezených PSI-205T vysokou hustotou EPS (polystyrénu). Interné a externé integrovaného modelovania procesu zvyšuje odolnosť proti nárazu, aby vaše jazdenie viac bezpečné.

4、Magnetické plnenie dizajn. Prijať nabíjania pomocou kábla USB. Nabíjanie pre dve hodiny a môže byť použitý pre dvoch týždňov. 180 hodín pohotovostný a 36 hodín životnosti batérie.

5、Tento produkt je vhodný na hlavu obvod 57-61 cm/22.44-24.02 v a vedúci šírka je menšia alebo rovná 16.6 cm/6.54 v. To je pohodlné na nosenie a nemá žiadny tlak a je bezpečná jazda.

Funkcie:

1. Táto prilba je vybavená 7 automatické citlivé na svetlo LED výstražné svetlá, ktoré môžu byť automaticky zapne alebo pohotovostnom podľa intenzity okolitého svetla. Na tienidlo prijíma presné zrkadlo leštenie proces, viditeľné vzdialenosť presahuje 180 m, a svetlo je režim prepínané pomocou jedného tlačítka. Prílivu svetla - strobe lights môžete vybrať rôzne svetelné režimy podľa rôznych situáciách, a jazde v noci je viac bezpečné a spoľahlivé.

2. Dizajn priechod vzduchu v dvanástich vetracích otvorov a vetranie a odvod účinnosť je vysoká, ktoré môže jazdiť viac pohodlné, priedušné a v pohode, a vodu odpudzujúce účinok je dobré. Na IPX4 všetky-kolo vodu odpudzujúce dizajn umožňuje jazdu v daždi.

3. Vonkajšie puzdro je vyrobené z PC (polykarbonát) a vnútorné puzdro je vyrobené z dovezených PSI-205T vysokou hustotou EPS (polystyrénu). Interné a externé integrovaného modelovania procesu zvyšuje odolnosť proti nárazu, aby vaše jazdenie viac bezpečné.

4. Magnetické plnenie dizajn. Prijať nabíjania pomocou kábla USB. Nabíjanie pre dve hodiny a môže byť použitý pre dvoch týždňov. 180 hodín pohotovostný a 36 hodín životnosti batérie.

5. Tento produkt je vhodný na hlavu obvod 57-61 cm/22.44-24.02 v a vedúci šírka je menšia alebo rovná 16.6 cm/6.54 v. To je pohodlné na nosenie a nemá žiadny tlak a je bezpečná jazda.

6. Tento produkt má tiež automatickú brzdu upozornenie funkciu. Keď vstavaný senzor prilby zistí zrejmé, spomalenie, LED bude automaticky sa zvýrazní na dve sekundy pripomenúť zadnej časti vozidla.

Informácie O Výrobku

Názov: Mesto Motocykel Smart Flash Ľahká Prilba Model:SH50 Hlavný materiál prilby: EPS+PC, Veľkosť : M, L Váha: cca 360 g (M),a 370g (L) Farba: biela(L).,čierna(L),Ružová(M),Svetlo modrá(M) veľkosť obvodu Hlavy (cm): 54-58 (M) 57-61 (L) Svetelné efekty: blikajúce svetlá / prílev svetla Batérie: 3,7 V 455mAh Životnosť: 26-36 hodín v slabom režime v Pohotovostnom režime: cca 180 hodín doba Nabíjania: cca 3 hodiny Elektrické parametre: DC 5V/1A

Funkcie

Nízka hmotnosť ,Osobnosti osvetlenie, Automatické svetelné výstražné svetlo, Automatické brzdy upozornenie, funkcia Automatického vypínania, Dlhé batérie lifeMagnetic plnenie, IPX4 vode odolný, vodotesný.

Tipy

Veľkosť:M L M kód číslo je vhodný pre obvodu hlavy veľkosť: 54-58 cm, šírka hlavy ≤15.5 cm L číslo kódu je vhodné pre obvod hlavy veľkosť: 57-61 cm, šírka hlavy ≤16.6 cm Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. V závislosti od produktu dávky, niekedy farbu prilby popruh je iný.

modname=ckeditor

Dodanie podrobnosti

1. Výrobok bude dodaný v priebehu 3-7 dní po kupujúceho platbu je overená www.tantra-egypt.sk.

2. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.

3. Sme zodpovední za Čína colné problém a kupujúci by mal byť zodpovedný za určenia colnej problém. Podnik cla je kupujúceho zodpovednosti.Neakceptujeme žiadne sporu o vlastný problém.Ale môžeme deklarovať každý balík pre našich klientov podľa ich požiadavky,tak pri zadaní objednávky v našom obchode,prosím zanechať odkaz a povedzte nám, ako deklarovať, že pre vás,inak sa nám to podľa našich skúseností.Ak to robí nejakú povinnosť,budete musieť vykonať to.Venujte prosím pozornosť na to!

4. My LEN loď na adresu, ktorú www.tantra-egypt.sk a kupujúcim . Prosím, uistite sa, že vaša adresa, PSČ a telefónne číslo je správne a platné.

5. Normálne parcely by mala prísť včas, ale niekedy aj ďalšie dni, ktoré sú potrebné, ak dopravca, je potrebné vzhľadom na množstvo pozemkov. Prosím, včasné, kontaktujte nás pre ďalšie pomoc, ak sa nechcete dostať ho do EST čas.

Štítky: prilba ls2, kolesá mavic cestná prilba, prilbu lampa, es4 ninebot, kormidle skúter, pneumatiky ninebot mini, cyklistické prilby xiao, prilba pre motorcycl, taška ninebot, mini segway ninebot mini pro.


( 0 Hodnotenie )

Počet