Jingyuqin NB22 KD900 NB série Diaľkové Auto Kľúč Pre KD900 URG200 Diaľkové Master Univerzálny Multi-funkčné Tlačidlo 4

€12.33


Poznámka: Drahý Priateľ, Tento Produkt je Iba Tlačidlo Shell nezahŕňajú CNC Rezanie. Prosím Kliknite Na Nižšie uvedený Obrázok Platiť Pre CNC Rezanie Poplatok. Vďaka

skontrolujte svoj prvý kľúč a aby sa poradie

Obutie: Na Kia Hyundai Audi Toyota, VW, BMW Peugeot Benz Honda Range Rover... Stav: 100% Zbrusu Nový Farba: zobrazí obraz Tlačidiel: 4 Tlačidlo Tlačidlo Vymazania: Nie Transpondér Čip: NIE Elektronické Dosky: ÁNO Batérie: Nie Funkcie: NB11 Univerzálny KD vzdialenej je kompatibilný 5 model NB série kd vzdialená, ako nižšie:

1. NB-ATT-36 je pre Peugeot a Citroen a staré Honda (najviac pred 2013)a niektoré iné značky áut. (predvolené tlačidlá je NB-36 režim)

2. NB-ATT-46 je pre Touareg Bentley väčšina Renault F-iat a niektoré ďalšie klávesy s PCF7946 žetónov.

3. NB-ATT-Chrysler je pre Chrysler Dodge Jeep kľúče od auta.

4. NB-ETT-GM je pre nový Buick , Chevrolet , O-pel autá

5. NB-XTT-Nová Honda je na roky 2014 a 2015 Nová Honda auta kľúče. ps: nie je zahrnuté Tlačidlo Čepeľ. Ak potrebujete kľúč, kotúč, prosím kliknite tu kúpiť. Dôležité Upozornenie: 1. Toto je Kľúč KD Diaľkové Tlačidlo s Elektronickými Dosky. Postupujte n sz h ave Čip A Batérie. 2 . Prosím, porovnať zadajte shell, uistite sa, že položka je rovnaký ako náš produkt pred zakúpením. Balenie Obsahuje: 1 X KD Diaľkové Kľúč

Štítky: audi prípade kľúč, kľúčové mini kd, kľúčové santa fe, držiak na slnečné okuliare, vw passat, kd900 keydiy, poznámka obuvi, bmw tlačidlo shell, klobúk smart auto, e53 kľúč, prípade honda key.


( 1 Hodnotenie )

Počet