Skladacie Dvere Auta Krok Pedál Univerzálny Auto Strešný Batožiny Rebrík Zahnutý Nohy Kolíkov Prahu Bezpečnosti Kladivo Dvere Auta Krok

€10.43


Funkcie:

1. Bezpečné Dvere Krok pre Vaše Auto: S konštrukciou z viacerých mäkké gumené puzdro pre ochranu podložky, bez obáv o poškodenie laku na postroja, ani to spôsobiť rám dverí denting.

2. Kvalitné dvere krok pre automobilové strechy: Die-cast, hliníková konštrukcia zaručuje odolnosť a dlhú životnosť. Na beefy háčik môžete ponúka hmotnosť kapacita 400lbs.Vznesené povrchu, aby bolo odolnejšie/non-klzkom teréne a aj v mokrých topánkach.

3. Dáva vynikajúcu výška: Takže prístup do auta strechy jednoduché, to je obrovské plus pre inštaláciu váš kríž koľajnice a vozidlo regály, nakladacie alebo vykladacie vašej lode, lyžovanie, lyže, bicykel, stanovanie, surfovanie na palube. Dokonca znižuje bordel v aute zo sledovania v snehu.

4. Univerzálny auto krok: Nastaviteľný uhol ložisko dizajnu, aby dverí krok horizontálne na obe rovné a zakrivené dvere jam.Je univerzálny a hodí všetky vozidlá, SUV, jeep, Subaru, wrangler, cherokee, corvette, toyota, obe predné a zadné dvere.

5. Multifunkčné a kompaktné vozidlo skladací rebrík: S skladacia, prenosný dizajn, dvere auta kroku sa môže skladovať preč kdekoľvek v aute. To môže byť tiež použitý ako bezpečnostné kladivo a koleso protišmykové zariadenia v prípade núdze.

Špecifikácia:

Názov: Automobilový Univerzálny Multifunkčný Pedál

Materiál: hliníková zliatina + silikónové

Použiteľné modely: universal

Jeden veľkosť balenia: o 17.5*8.8*3.8 cm/6.89*3.46*1.50 palec

Váha: cca 340g/kus

Farba: strieborná, čierna

Balenie Zoznam:

1 x Univerzálny Dvere Auta Krok

Štítky: dvere auta krok, mavel, ruky, dvere auta západku háčik krok, hliníkový pedál, stôl pad kolo, kryt pedál, auto prahu, auto pedál, vozidlo strešné prahu kovov.


( 2 Hodnotenie )

Počet