Kameraon Elegantné kórejský Štýl Drop Náušnice pre Ženy 925 Sterling Silver Šperky S Veľkým Kameňa 8 mm Crystal Zirconia Catkin

€3.83


Položky: Crystal Drop Náušnice Kov: 925 Sterling Silver Pokovovanie: Ródium pokovovanie Hmotnosť výrobku: 4.5 g / pár Hlavný Kameň: Crystal+Cubic Zirconia Hlavný kameň veľkosť: Priemer 8 mm Náušnice, Farba: Zlatá / Biele Zlato Rezanie Kameňa: Dobrý Strih. AAA + Index lomu: 93%

Interiér položka je vyrobený z rýdzeho striebra a potiahnuté smalt alebo 18K zlata, nemení farbu a nie je oxidovať. Správne použitie môže vás sprevádzať počas celého života, je ideálnou voľbou pre lásku tokeny a suveníry.

O doprave:

Normálny čas dodania 15-45 deň, a konkrétny čas dodania by malo byť potvrdené sledovania, kontroly čase svoj ciel. (medzinárodné expresné doručenie je rýchlejšie)

Informácie o produktoch:

Po prijatí produktu a cítiť spokojný s výrobkom, môžete fotografovať a komentár k objednávke. Ak nie ste spokojní s inými problémami produkt, prosím kontaktujte nás na prvý raz, a náš služby zákazníkom bude riešiť problém s najrýchlejšiu odpoveď, až kým nebudete spokojní.

Štítky: nikdy nepodceňujte žena, crystal kameň, veľké cubic zirconia, 925 silver, catkin, prívesok xuping, náhrdelník xuping, nohu krúžok, catcin, sh300 som.


( 3 Hodnotenie )

Počet