Sladké Bell Tri farebné Starožitné Zliatiny Steampunk Portrét mini Výstroj Kúzlo Šperky Výstroj Prívesok Veľkoobchod 160pcs/veľa 12 mm

€3.71


VITAJTE V NAŠOM OBCHODE,PRAJEME VŠETKO NAJLEPŠIE!

Položka Č.

5C888

Množstvo Položiek

160pcs/veľa

Položka Materiálov

zliatiny zinku

Položka Hlavne Farby

Antické Striebro,Starožitné Bronz

Položka Cca 12mm Veľkosť

Položka Tvar

výstroj

Meranie Konverzií

1 cm=0.393 palec, 1 palec=2.54 cm

Položka Useage

Nosenie šperkov, takže pendantfindings (náhrdelník alebo náramok,náušnice danglependant ect) alebo iné ručné zistenia remesiel .

Sladké Bell Tri farebné Starožitné Zliatiny Steampunk Portrét mini Výstroj Kúzlo Šperky Výstroj Prívesok Veľkoobchod 160pcs/veľa 12mm 5C888

BALÍKY

Veľkú starostlivosť v balení každý detail, aby sa zaistila bezpečná preprava k vám .Preto prosím, skontrolujte balík predtým, než sa prihlásite ju prijať,ak je nefunkčné alebo poškodené,môžete vyhotoviť záznam s dopravcom. Na rovnaký čas,môžete nasnímať fotografiu a poslať k nám,budeme riešiť problém pre vás na prvý raz.

pevnine. PROSÍM, BUĎTE TRPEZLIVÍ! Zvyčajne sme ponuku štandard international letecky.To môže robiť o 10 do 25 pracovných dní pre dodanie. Ak máte akékoľvek otázky, alebo akékoľvek špeciálne požiadavky,postupujte, prosím, kontaktujte nás. odpovieme do 24 hodín vzhľadom na časový rozdiel medzi nami.

Dopravca Meno

Odhadovaný Čas v Tranzite

Sledovanie Služby

DHL

Asi 3-5 dní

www.dhl.com

UPS

Asi 3-5 dní

www.ups.com

EMS

O 5-7 dní

www.ems.com

Čína Príspevok Vzduchu

O 15-25 dní

www.intmail.183.com

HKPOST

O 15-20 dní

www.hongkongpost.com

Ak potrebujete akékoľvek priaznivé ceny pre rýchle dodanie,neváhajte a kontaktujte nás.

POZNÁMKA:Kupujúci bude zodpovedný za daní ,ciel a iných poplatkov počas prepravy ! Všetky položky by mali byť odoslané na www.tantra-egypt.skverified adresu.

PODMIENKY PREDAJA

Ak nie ste spokojní s položku z akéhokoľvek dôvodu,môže byť vrátený v pôvodnom stave v priebehu jedného týždňa po obdržaní. zašleme vám celú sumu spolu s prepravné náklady, akonáhle sme prijímať položky. Ale kupujúci má zaplatiť za spiatočnú prepravu.

FAQ

Otázky

Odpovede

Páči sa vám kombinovať objednávky"word-wrap:break-word;pretečeniu:hidden;padding:0px;text-align:left;margin:0px;">

Áno,môžeme kombinovať objednávky tak, že budete len musieť platiť jeden čas. Prosím, kontaktujte nás skôr ako budete platiť, ak potrebujete túto službu.

Ponúkate drop shipping"word-wrap:break-word;pretečeniu:hidden;padding:0px;text-align:left;margin:0px;">

Áno,sme robili. Pošleme na váš clientrsquos doručovaciu adresu, ak miesto, aby

Páči sa vám prijímame prispôsobené produkty"word-wrap:break-word;pretečeniu:hidden;padding:0px;text-align:left;margin:0px;">

Áno,sme robili. Stačí len obrázky a vzorky.

Máte loď medzinárodne"word-wrap:break-word;pretečeniu:hidden;padding:0px;text-align:left;margin:0px;">

Áno,zasielame do celého sveta

Spätná VÄZBA

Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania,úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme! :) Ak ste arenot spokojná s produktom a servisu,prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom akékoľvek negotive a a neutralfeedback. Budeme sa snažiť uspokojiť vás. Ďakujeme! :)

O NÁS

Náš výrobný závod sa nachádza v Yiwu,Zhejiang,známy ako "tovar Raj pre Zákazníkov".

V súčasnosti,Dodržiavanie podnikateľskej filozofie "customer first,forge vpred"a princíp "customer first",ktoré poskytujeme našim klientom kvalitné služby.

Vynikajúca Kvalita a Rozumné Ceny sú naše hlavné výhody,takže naše produkty viac konkurencieschopný na medzinárodnom trhu.

KONTAKTUJTE NÁS

Náš Pracovný Čas:8:30 hod. do 8:30 HOD ( Čína HK čas)12:30 do 12:30 ( GTM čas)

Akékoľvek otázky vítané,radi by Sme sa vám odpovedať čo najskôr, ako sa dá.

RELATEDPRODUCTS Priamym kliknutím !!! !!! Vaša spokojnosť je mojou najväčšou mocou!

Štítky: majster železa na patch, dezert tapety, veľké locket, veľký prívesok, Kati Model, veľkých, svetlý náhrdelník, ženské ruky modelu, juventus uterák, veľký náhrdelník ženy, veľký kovový prívesok.


( 3 Hodnotenie )

Počet