Super Tenký 200 mm PC Bývanie Červená Zelená Automobilovej Dopravy Signálneho Svetla

€49.61


Názov WDM 200 mm PC Červená Zelená Cestnej Križovatky, Dopravné Signálne Svetlo veľkosť Produktu 250*550*100 mm LED QTY 90pcs každá farba Lampy s priemerom 200 mm LED svietiace ČERVENÉ :620-630nm ,zelená :505-510nm,žltá:590-594nm vlnové dĺžky červená /žltá:4000-5000mcd , zelená : 8000-10000mcd Životnosť 3-5 rokov ČISTÁ Hmotnosť 5 KG vizuálny uhol 30 °C, Visual vzdialenosti 800m Záruka 2years Pracovná teplota -40℃--+50℃ LED typ Taiwan Epistar

Aplikácia :

použitie pre cross road , high spôsobom ,sústruženie road ,škola ,parkovisko,atď

Produkty detail obrázkov :

Balenie A Doprava

Informácie O Firme

ShenZhen Širokú Cestu Priameho Prenosu Vstupov Co.,Ltd je profesionálny výrobca LED dopravné produkty .Sme specilize v LED dopravné singal svetlo ,šípky, semafor ,solárne cesty stud ,dopravné časovač,ATĎ ,LED pixelov klastra ,dopravné sprievodca svetlo .atď

Naša spoločnosť sa zameriava na vedu a technológie, inovácie a máme vlastný výskumný tím vyvíjať nové inteligentné dopravné produktov s cieľom "Zachovať na ceste viac v bezpečí."a máme vlastný factory ,tak vám môžeme ponúknuť factory-priame cenu,prísne QC pred výrobky dodávané von .Poskytujeme tiež dobré aftersale serives ,ak akékoľvek otázky o produktoch, alebo iné, môžete sa obrátiť na nás slobodne , dáme vám ohlasy do 24 hodín .

Všetky naše výrobky spĺňajú medzinárodné normy kvality a sú veľmi ocenil v najrôznejších trhoch po celom svete.

Budeme držať, ktorí hľadajú vysokú kvalitu výrobkov a vynikajúce služby zákazníkom.

Náš Projekt :

Balenie

1.Balenie vývozných štandardné obal.

2.1 Set/1Package.

Platby

1.Platba shoule byť vyhotovená do 3 dní od objednávky sú umiestnené.

Zásielky

1.Zvyčajne sme odoslať položku out v 2 dní po zaplatení. Niekedy môžete získať balíček rýchlo do 14 dní, ale niekedy to môže trvá asi 24 dni, aby sa dospelo. To vzhľadom na pošte, Dúfam, že sa vám môže porozumieť.

2.Máme loď položky cez leteckú poštu z Hong Kong príspevok. Štandardná doprava pomocou post office air mail, vziať 14-26 pracovných dní na dobierku. Záruka bude poskytnutá v lehote do 30 dní. po doručení.

3.Zákazníci budú zodpovedné za poskytnutie správnej informácie o doprave počas checkout. Prosím skontrolujte, pred dokončením procesu platby. Sme sa nevzťahuje na stratené balíky z dôvodu nesprávnej adresy informácií, ktoré poskytol zákazník.

Záruka

1.Ponúkame 1 rok záruka. Ak položka je poškodený, oznámte nám to najneskôr do 3 pracovných dní od doručenia.

2. Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave, aby získali nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru.

Položky sa vrátil po 7 pracovných dní odo dňa prevzatia sú oprávnené len na opravu. Kupujúci je zodpovedný za všetky náklady na dopravu.

Spätná väzba

1.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.

Vďaka za podporu!!! Dúfam, že ste spokojní pre našich služieb! Dúfam, že budeme mať dlhodobý a priateľstvo obchodnej spolupráce.

Upozornenie: Poštovné náklady, je caculated podľa www.tantra-egypt.sked vzorec, na niekoľkých krajinách, možno nie je presné. Ak máte akékoľvek pochybnosti o prepravné náklady, prosím, kontaktujte nás prostredníctvom TM alebo Skype

Skype:lisheng_14

Štítky: led návštevnosť, poradca, strobo žltá, poriadková polícia stick, din lištu, m ms, mma mouthguard, polícia nálepky indo, návštevnosť palička, Hliníkové Telo.


( 0 Hodnotenie )

Počet