90x60x135cm rásť stan dvojvrstvové Dva v jednom rásť box pre led rásť svetlo vnútorné hydroponické záhradné rastliny rastú Sadeníc výsledok

€56.63


90*60*135 CM Dva V Jednom rásť stan:

50 -120W rásť stan:

300-1200W led rásť svetla:

Celé spektrum pre vegetatívne a kvitnúce etapa: 430~440nm, 450~475nm, 620~630nm, 650~670nm, Biela, IR(730nm)

LED Power: 60X5W=300w 100x10W=1000W 120x10=1200W 4 cm Vetranie filter nastavený:

Funkcie 1234

1. Poschodové a nastaviteľné vetracie otvory. Všetky otvory sú nastaviteľné, aby sa minimalizovalo teplo, svetlo, pachy z úteku.

2. Dvakrát nite na šitie na 4 stranách, a dokonca aj na vetracie otvory. Stan je viac odolný a má dlhšiu životnosť.

3. Ťažká SBS zipsy s edge, aby sa zabránilo ich z križovatky do konca. Svetlo-dôkaz podklad na zabránenie úniku svetla.

4. Všetky kovové tyče a rohové spoje s blokovacím push kariet zabezpečiť robustný stan rám a rýchle a jednoduchú montáž. Funkcie 5678

5. Oka pre-filter otvory umožňujú maximálny prietok vzduchu bez nájmu akékoľvek cudzie škodcov alebo častice do stanu.

6. Dvojitú ochranu pre rohy na vrchole. Závesné tyče nebude hrabať cez viac dlhú dobu používania.

7. Vymeniteľné poschodí zásobník s ramienkami, aby sa vaše zásobník na mieste a rýchlo odstránené na čistenie.

8. Flexibilné dvere popruhy drží dvere otvorené a z cestu tak, že môžete vstúpiť a ukončiť svoj stan s ľahkosťou.

Špecifikácia

Stan Veľkosť 90*60*135 cm alebo Prispôsobiť dva-v-jednom stan akejkoľvek veľkosti!

Značka:LAITEPAKE

funkcia:dvojvrstvové dva v jednom

Interiér Materiál:100% vysoko reflexné mylar - ťažká, svetlo-tesné

Vonkajšie Materiál:1680D oxford tkanina - ťažká, lightproof

Konektor Materiál:Robustný kovový

Materiál rámu: Biela farba potiahnuté kovový rám

Predné Dvere:1 vstavaný veľké s dvojitým zipsom dverí pre jednoduché nastavenie

Podlahy Zásobník:Odnímateľný zásobník podlahové pre jednoduché čistenie

Závesné Tyče:Vybavené 3 závesné tyče pre bezpečné zavesenie

Viaceré Otvory:Viacnásobné vetracie otvory s nastaviteľné nylonové popruhy

Mikro-oka Okno:Obdĺžnik okno s oka udržať hmyz

Aplikácie:Hydroponics, pôdy založené na pestovanie, skleník, atď

Vlastnosti:Vysoko PVC zdarma. Netoxický. Nie je na škodu rastlín

Rastú Stan Špecifikácie:

Stan Veľkosť: 60*60*140 cm , 80*80*160 cm , 100*100*200 cm , 120*60*150cm , 120*120*200 cm , 150*150*200 cm , 5 0*50*100 cm

Tube materiál: Hliníková Rúrka

Pripojenie Rúrky priemer: 16 mm

Vnútorné obloženie materiál: 100% Reflexné Vody-dôkaz Myla

FUNKCIE

• Odborné triedy - Táto prémia, voľne stojace, vstavané na poslednú stan je ideálny pre použitie na všetkých úrovniach pestovateľov; amatéri a dec. Umožňuje pestovanie prostredie ovládať a manipulovať podľa potreby; otvoriť, zatvoriť alebo prieduch systém ak chcete nastaviť teplota, vlhkosť, CO2 úrovniach, a svetelných podmienok.

• Univerzálne - Vhodné pre použitie so všetkými rastie systémy; hydroponické, aeroponické a pôdy na základe kultivácie. Kompatibilné so všetkými typmi svetiel; Žiarovky, LED Žiarivky (Štandard, CFL & T5) a HID (halogenidové, Vysoký Tlak Sodný & Dual-oblúk).

• Premium materiál - škrupina je vyrobená z obchodno-trieda (600D), punkcia odolné, nepremokavé, oxford nylon textílie. Tento materiál je úplne non-jedovaté, a je tiež plesniam a ohňovzdorné.

• Superior svetlo blokovanie - Heavy-duty materiál je úplne nepriehľadné; bloky okolitého svetla od vstupu, a systém svetlo ukončil.

• Maximálny odraz - Veľmi efektívne, vysoko-reflexné interiéru umožňuje rastliny využiť všetky dodávané svetlo bez odpadu. Odolné, fade-dôkaz, rozšírené odraz povrch je tepelne dodržiavať vonkajšieho plášťa; nebude samostatné alebo trhať. Povrch je plesniam a oheň-odolné, bez-toxický a umývateľný.

• Prémia zipsy - Naše rastúce stany použitie priemyselné-sila, nadrozmerné (#10), cievky zipsy; cievky zipsy sú navrhnuté tak, aby krivky a ísť okolo rohov, bez otvárania / oddelenie. Tieto prémie zipsy vydržia po celý život bez nedarí, a zabezpečiť, aby vaše stan zostanú zatvorené, keď budete chcieť zatvorené. karty sa používajú na zabezpečenie dverí v otvorenej polohe pre pohodlie pri práci.

• Dvojité podlahy - Samostatné poschodie-pan s 5" tallový pery poskytuje druhá vrstva ochrany proti nechcenému systém úniku alebo rozliatia.

• Robustný - Rám a všetky rohu podporuje sú vyrobené z práškovým nástrekom, high-grade, high-capacity rúrkové oceľové; nebude crack ako plastové rúrky/tvarovky a nebude kolaps alebo sag, ako je napríklad hliník. Vymeniteľné hornej koľajnice poskytnúť režijné podporu pre osvetlenie, zápach kontroly a ventilačné systémy.

• Nástroj zadarmo montáž - Jednotka môže byť úplne zostavené v priebehu niekoľkých minút. Rám a rohu podporuje pripojenie spolu bez nástroje; zamykanie na mieste s jar-naložené, istý-lock kolíky. Kolíky môžu byť uvoľnené do rozkladať stan rovnako rýchlo.

• Viac miesta prístupu - Systém obsahuje niekoľko ducted porty s drawstrings; sťahovacie môžu byť použité na dotiahnuť do prístavov, aby sa zmestili zodpovedajúce veľkosti (alebo menšie) príruby alebo potrubia, aby sa zmenšila veľkosť port pre konkrétne vetranie alebo zariadenia, potreby, alebo ak chcete zatvoriť mimo prístavu, ak úplne nevyužité. Tam sú tiež viac obdĺžnikové, oka-kryté ventilačné okná, s neoddeliteľnou klapky na ovládanie osvetlenia vstupu/výstupu. Tieto ducted porty a ventilačné okná môžu byť používané v rôznych kombináciách na vetranie, odvode, potrubia, elektroinštalácie, filtračné systémy alebo iné použitie.

Štítky: klas phyto, mars hydro kit, altánok stan, emisie skleníkových mini, 150w rásť led, rastú led, 4000w led, klas celé spektrum led rastlín biela, led fitolampy pre rastliny, , celé spektrum led stripe.


( 2 Hodnotenie )

Počet