Pro Acme Retro Kovový Rám Modré Svetlo Blokuje Okuliare Ženy Muži Bluelight Okuliare UV Ochrany Herný Počítač Okuliare PC1645

€6.11


Pro Acme Retro Kovový Rám Modré Svetlo Blokuje Okuliare Ženy Muži Bluelight Okuliare UV Ochrany Herný Počítač Okuliare PC1645

Očné únavy, suchých očí a bolesti hlavy sú príznaky trávia príliš veľa času pred digitálne obrazovky. Pro Acme objektív dizajn má extra zamerané power poskytuje ostrejšie, jasnejšie videnie. Táto patentovaná technológia pomáha zamerať sa viac prirodzene vytvára menej namáhanie očí.

PREČO Pro Acme Modré Svetlo Blokuje Okuliare? 1,ZNIŽUJE DIGITÁLNE NAMÁHANIE OČÍ Očné únavy, suchých očí a bolesti hlavy sú príznaky trávia príliš veľa času pred digitálne obrazovky. Pro Acme objektív dizajn má extra zamerané power poskytuje ostrejšie, jasnejšie videnie. Táto patentovaná technológia pomáha zamerať sa viac prirodzene vytvára menej namáhanie očí. 2,ZLEPŠUJE POHODLIE A ZAMERANIE. Tento nadbytok svetlé umelé svetlo môže vytvoriť tlak na vaše oči. Ale Pro Acme vlastné objektív odtiene a filtre blok drsné modré svetlo a oslneniu tak vaše oči môže konečne odpočinúť. Zameranie dlhšie. Pracovať efektívnejšie. 3,CHRÁNI VAŠE OČI. Pravdepodobne pracovať v prostredí, plnené fluorescenčné svetlo, oslnenie, a nepríjemné vzdušné prúdy. Pro Acme patentovaný objektív technológia znižuje odlesky a zabraňuje suché oči. Modré svetlo blokuje okuliare pre spánok a každodenné použitie Tieto sú často označované ako spací okuliare, pretože modrá blokuje účinok začína produkcie melatonínu, ktoré vám pomôžu spánku Ako sa proti modré svetlo okuliare práce? Blokovaním modré svetlo s modrým svetlom okuliare. Sme v ére elektroniky. Počas večera, pravdepodobne sa pozeráte na niečo, na Netflix, YouTube, TV, doháňa na prácu na počítači alebo tablete alebo len surfovanie na webe. Je to v poriadku, tak je každý iný. Tieto umelé svetlo z gadgets vyžarujú modrá žiara, svetlo vlnovej dĺžky podobá na dennú oblohu. Toto modré svetlo vstúpi do vašej oči a signály váš mozog, aby si myslí, že je stále dňa čas. Pričom tento signál, váš mozog potom obmedzuje prietok melatonínu cez vaše telo. Melatonín účinky Melatonín (tiež známy ako hormónu spánku) je prirodzene produkovaný v tele, keď vaše oči zmysel pre tmu v noci. Okrem toho, pomôcť vám lepšie spať, nastaví váš spánok-wake cyklu. Predstavte si len prebudení prirodzene, bez toho, aby museli používať nepríjemný budík a skutočne pocit čerstvé ráno. Tieto okuliare sú známe aj ako Nočné okuliare a to je dôvod, ochranu pred oslnením Rovnakú technológiu, ktorá blokuje modré svetlo filtre aj nejaké zelené a žlté svetlo, ktoré vytvárajú nepríjemné glares. Najmä glares odráža od povrchu (sneh, voda, chodníkov, windshields a store windows) a aby pre viac pohodlné zážitky ako pre rekreačné aktivity, ako sú člnkovanie, rybolov, golf, a denných činností, vrátane nakupovaní, počas jazdy a práca vo dvore. Vďaka za čítanie tejto modré svetlo blokuje okuliare recenziu! Dúfame, že nájdete to, čo hľadáte.

Štítky: dioptric, odlesky blokovanie okuliare, falošné ženy okuliare, počítač sklo mužov, toketorism predpísať okuliare, sklo čítať, ochranné okuliare obrazovky, aun okuliare ženy, beta titánové okuliare, rám mužov, modré žlté svetlo blokuje okuliare mužov.


( 2 Hodnotenie )

Počet