Profesionálne Renovované Pre Sony PSP-1000 PSP 1000 Ručné Systém Herné Konzoly

€70.30


Profesionálne Renovované Pre Sony PSP-1000 PSP 1000 Ručné Systém Herné Konzoly

Poznámka: Shell prípade nie je originál, je úplne nový shell, že z tretích-party factory.Základnú Dosku a LCD sú Pôvodné.

Poznámka: Toto je prasknutý PSP 1000 ručné systému. Si môžete stiahnuť všetky iso alebo csd hry z internetu. Môžete hrať hry zadarmo (musíte stiahnuť hry na PSP MS Pamäťovú Kartu). 4GB PSP MS Pamäťovú Kartu Zadarmo!

Poznámka: UMD Optickej jednotky žiadnu funkciu. To nemôže čítať disk, Pretože to je prasknutý pôvodného PSP 1000 ručné systém Konzoly.

Tento zrekonštruovaný herné konzoly. Takže LCD možno nejaké malé prachu(veľmi malá). Tento LCD mierny problém nebude mať vplyv na herný zážitok, pretože PSP 1000 LCD veľmi veľké, a veľmi svetlé.

---------------------------------- Popis :

Toto je Predávajúci zrekonštruovaný Skutočný Sony PSP 1000 Herné Konzoly. Základnú Dosku, LCD displej a elektronické komponenty sú pôvodné. Bývanie shell je tretích strán vyrobené, nie je originál.

Tento produkt je veľmi dobrý, kozmetické stave a hoci môžu existovať nejaké svetlo známky používania, položka bola plne testovaný a je v pôvodnom poriadku. Ste stále skvelý prístroj za skvelú cenu!

Táto konzola neobsahuje svojej pôvodnej krabici.

Toto PSP 1000 Hry konzoly refurbishwithbrand nový shell (shell je tretích strán, vyrobené). Všetky tlačidlá sú nové. Vyzerá a hrá ako úplne nový systém.

Poznámka: UMD Optickej jednotky žiadna funkcia

----------------------------------

Balenie vrátane :

1x Rfurbished PSP 1000 Model herné konzoly( Pôvodný dosky , originálne LCD ). Ale,Shell prípade nie je originál, je úplne nový shell, že z tretích-party factory .

1x Nabíjačka.

1x 4GB PSP 1000 Pamäťovú kartu.Pamäťovú Kartu Patria hry ako je uvedené nižšie:

Plná verzia Metal Slug hry.

Plná verzia Kráľ Bojovníkov.

Štítky: ds tuku, consol psp, hra na psp, 4 play station, psp mobilné herné konzoly, psp, časti psp 2000, psp 1000 dpad, playstation ps5, hra ručné.


( 0 Hodnotenie )

Počet