Eudora Nehrdzavejúcej Ocele Kremácie Urny Popol Šperky Srdce klietky kremácie pamätník popol urč náhrdelník drahocenná pamiatka Medailón K246

€9.76


Stav: 100% zbrusu nový Kremácie Urny Popol náhrdelník s príveskom

Fit lopta veľkosť: 18 mm

Veľkosť klietky: vhodné pre 18 mm loptu

Klietka Materiál: Striebro pozlátené na bielej medi

lopta Materiál:Nerezová Oceľ

Reťaz Materiál: Striebro Pozlátené na medi

Náhrdelník Veľkosti: 30 palcov(cca 76 cm)

vnútorné Loptu farba: zlato,ružové zlato,striebro

Množstvo: 1piece klietky + 1piece vnútorné Loptu +1piece reťazca ,Prosím, zvoľte možnosť, ktorú chcete,vďaka!

【 Kremácie Šperky] vyzýva - najlepšia voľba pre Deň otcov, Deň matiek, veľká noc, Vianoce a všetky druhy výročia.Vhodný pre dospelých, starších ľudí a detí, mužov a ženy. Prezentované na rôznych ľudí, vyjadruje rôzne typy lásky. EUDORA Značky Cieľ---- Udržať spomienky z vašich milovaných Čas jedného dňa bude koniec, život nepôjde, ale večnej lásky medzi milovníkov, rodinu a priateľov, bude trvať večne. Infinity je navždy, vaša láska bude trvať do nekonečna. EUDORA sa zameriava na vytvorenie priniesť lásku a pohodlie pre vaše duše. Pre tých, ktorí nosia tento kremácie náhrdelník, mnohí zistili, že na sebe kremácie šperky je príjemné, pretože to umožňuje vykonávať ich opustil milovaný blízko k nim, a bude vždy byť so svojimi blízkymi, ktorý je krásny smútok za zosnulých.

Štítky: urč, bavlna psa, srdce necklac, prívesok urn, striebro pet urny, pet urn, eudora šperky, pet značky pamätník, medailón prívesok, srdce locket.


( 2 Hodnotenie )

Počet