Pánske Beží Nastavenie Kompresie Odev Novej Telocvične T shirt Mužov Športové Tielko Legíny MMA rashguard jiu jitsu Bieleho Športu Oblek

€14.88


Juh otvorenej Doline, oblečenie značky

Pripravený ísť Cítiť Pripravení

Oblečenie vlastnosti produktu predstavil: Funkcia 1: Uchovávajte ho v suchu, odstránenie vlhkosti, riadne vetrané a v pohode vyrážka stráže PRO je vyrobený s použitím high-tech tkanín, ktoré sa rýchlo potu preč cez tkaniny, udržať ho ďaleko preč od pokožky, takže športovci pocit suchšie. Tento mokré liečba znižuje hmotnosť odevu, vedenie športovec ako suché, ako je to možné a na dlhšie obdobie pohodlie. Funkcia 2: Zníženie trenia, pohodlie, prednosti, vyrážka stráže Pro môže byť ako ohybný ako športovec\ \ 's body. Použitie mäkké polyesterové tkaniny s rúrovým štruktúra a hladké švov zvyšuje športovec\ \ 's pohodlie a zabraňuje trenie. Tubulárna štruktúra odstraňuje švy na oboch stranách tela, zatiaľ čo ploché švy pri krku zabezpečiť, že neexistujú žiadne trenie s pokožkou. Či už pri tréningu alebo v hre, môže pomôcť športovcov pobyt šport. Function3: Tesný pohodlie, funkčné vlastnosti, je kľúčom Mäkká, elastická tkanina môže poskytnúť v blízkosti pohodlie, v blízkosti športovec\ \ 's svaly, ukázať svoje telo. Výskum ukazuje, že tesné oblečenie môžete zvýšenie svalovej účinnosti a znižuje vibrácie svalov a triasol, pretože to môže spôsobiť stratu energie a svalovej únave. Naše NanGu Odev Spoločnosti: narodil, pretože sen, dodržiavať najlepšiu kvalitu, dodržiavanie najnovších technológií, dodržiavať poetické a vzdialené miesto. Tvrdo pracovať, moji priatelia. Pretože naše naliehanie robí svet lepším miestom.

Sme Seiko každý detail, Každú ihlu, prvý riadok .......

Drahý priateľ,môžete zaplatiť peniaze : kreditnej karty/webmoney prenos/debetnej karty/western union/QIWI Peňaženky,ak neviete, ako zaplatiť peniaze, prosím, pozri tento odkaz:

1. Letecky (15-90 Dní Dodávky) (doprava Zadarmo+Sledovacie číslo)

2. EMS (10-25 Dní Dodacie s Sledovacie Číslo,Potrebné dodatočné Prepravné náklady)

3. DHL ( 5-10 Dní Dodacie s Sledovacie Číslo,Potrebné dodatočné Prepravné náklady)

Tiež Môžete Použiť UPS,Fedex,TNT !

1. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

2. Kontaktujte nás prosím najprv pred tým, než non pozitívnu spätnú väzbu.

3. Ďakujem za to, že nám šancu robiť veci práve tým, dobrá komunikácia.

4. Po zakúpení, prosím, DON\ \ \\ \ 'T leave negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, ak ste nezadali\\\ \ 't prijatá položka v 90 dní, pretože sme sa zmienili, dodacia lehota opakovane.

5. Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa . Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo vadí váš e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.

1. DOA tovar bude vymenený alebo vrátené, keď sa vrátil.

2. Kupujúci je zodpovedný za všetky poplatky za dopravu a poistenie.

3. Chybný tovar musí byť si všimol, do 7 dní od dátumu, kedy ste ho získali.

Po tom, čo som dostal balíček , vám vrátime peniaze čo najskôr.

Štítky: lacina fitness oblečenie, mma dlho rashguard, mma rashgard, bjj, kompresia košele obchodov, rashguard pre ženy, tričko mma, cody lundin tričko, jiujitsu tričko, muži singlet.


( 3 Hodnotenie )

Počet