Kolo Dot Laser Nálepky, Štítok 500pcs Farba Kovového Striebra Hologram DIY Nálepky, Lepiace Scrapbooking Pre Kartu Business Balík

€2.56


Informácie O Produkte:

Zahŕňa 500pcs Laserové označenie nálepky. Každý štítok opatrenia 1" v priemere. Krásny dizajn, ktorý je ideálny pre ďakujeme yous, svadobné zdvorilosti, malých podnikateľov a butiky Vytlačené na bielom lesku zásob s UV lakom, aby sa zabránilo atrament z rozmazaniu Šaty do obálky, tkanivo, vriec, krabíc. Lepí na väčšine povrchov a je perfektný spôsob, ako pridať osobný dotyk. Funkcie: ❤1 palcový Priemer. 500 štítkov na roll. ❤Každý roll nálepky majú unikátny vzor nálepky ❤Skvelé pre podniky, on-line predajcov, malé butiky a obchody na použitie na tašky, tkanivo, krabice a ďalšie. ❤Permanentné lepidlo, ktoré lepí sa dobre na väčšinu povrchov ❤Viacnásobné Použitie: môže To byť umiestnené na akomkoľvek mieste, ktoré potrebuje ďakujem nálepiek, ako napríklad pohľadnice, kvetinové kytice, pozemky, cukrovinky, tašky, darčekové zábaly. Špecifikácie: VEĽKOSŤ: Samolepky sú 1Inch/25 mm Množstvo:1Roll/500Pcs balenie obsahuje: 1 Rolka * Papiernictvo Nálepky Poznámka: 1.Prosím porovnávať veľkosť produktu s pravítkom pred nákupom, prosím, nemyslite si myslím.Farby sa môžu mierne líšiť od rôznych monitor. Vďaka! 2.Ak máte veľké množstvo , prosím, neváhajte ma kontaktovať, budem vám najlepšie zľavy, vďaka!

Štítky: značka nálepky hologram, lepiaci papier rolka, holograph nálepky, motýľ laser nálepky, 3d hologram, kruh materiál, vlastné hologram, hologram, osobné stacionárne nálepky, denník nálepky mačka.


( 0 Hodnotenie )

Počet