2000V 20A Test vedie s tenkými vymeniteľná sonda tip a izolované silikónové vedie pre digitálny multimeter prijať banala plug

€7.10


2000V 20A test vedie s tenkými vymeniteľná sonda tip a izolované silikónové Káble pre digitálny multimeter, banala plug je akceptované

1 Vzhľadom k rýchlemu rozvoju vedy a techniky, ktorý je v súčasnosti viac a viac vysokú presnosť technológie, výrobky okolo nás. Presnejšie sú veci, musíme použiť špeciálne metrov riešiť mall objem problém, malý priestor a vysokú presnosť položky. Tento super-nastaviteľné jemné tip Multimeter test nástroj má narodiť ak chcete vyriešiť tieto problémy za vás.

2 W S vymeniteľná sonda? Yo F sonda je zlomené, len zmena sondy.

3. Izolované silikónové Káble, Tepelne odolné a flexibilné v chlade. 4 Bezpečnosť. Mačka. III . 5 C Ompatible so všetkými digitálnych univerzálnych meracích prístrojov, ktoré prijímajú štandardné banán zástrčky.

Štítky: rozchod mitutoyo, multimeter s bag, digitálny mikrometer mitutoyo, sonda vedie silikónové, indikátor mitutoyo, test vedie multimeter kremíka, micronta multimeter test vedie, prípad pre multimeter, multimet, tenké test vedie.


( 1 Hodnotenie )

Počet