5G ANTI RADIAČNEJ OCHRANY NÁLEPKA PRE TELEFÓN ELEKTROMAGNETICKÉHO POĽA Anti 5G OKIEN EMF EMP EMR RADIAČNEJ OCHRANY Tehotných

€4.13


Naozaj pracovať ako video ukazuje.

Nie len pre mobil aj pre vaše, klimatizácia, chladnička, práčka, mikrovlnná rúra a ďalšie Domáce Elektrické Spotrebiče AKO TO FUNGUJE: Väčšina elektronických zariadení môže ionize vzduchu z kladných iónov, ktoré poškodzujú naše nervové bunky. Žiarenie štít nálepka JE Vyrobená z 16 semi-drahé kamene, vzácne kovy a špeciálne oxidy s vynikajúcou magnetické vlastnosti,ktoré môžu neutralizuje kladné ióny tým, že uvoľňuje záporné ióny, na ochranu nášho zdravia z EMF žiarenia. SLIM & JEDNODUCHÉ POUŽITIE: Toto tienenie prístroj je malý a kompaktný.Stačí držať Crownstarqi EMR okien priamo na váš mobilný telefón / tablet/ laptop/ router alebo ich prípadoch alebo iné elektronické zariadenia. Poznámka: Ultra-tenký dizajn, nemá vplyv na použitie veci alebo kryt NEGATÍVNE ióny GENERÁTOR EMF ŠTÍT:Negatívne ióny sú presvedčení, produkujú biochemické reakcie, ktoré zvyšujú úroveň náladu chemické serotonínu,skalárnym energie pomôcť zmierniť depresie, zmierniť stres a posilňuje naše denné energie. EMF CHRÁNIČ PRE CHILDDREN - Stick emf nálepky na svoje dieťa na mobilné telefóny, tablety, prenosné herné zariadenia ,Účinne Znižujú EMF EMR žiarenia , vytvára bezpečné a zdravé prostredie pre vás a vašu rodinu

Cítiť úžasné účinky, negatívne ióny, jednoducho lúpať theAnti-Žiarenia Stickerwith Skalárnym Energie a vzťahujú sa na povrchu elektroniku. Zoznam elektronických položky, ktoré generuje vysokú úroveň kladné ióny a žiarenia, nájdete v zozname nižšie a presné body uplatňovať theAnti-Žiarenia Nálepky:

Handphone - Uplatňovať Anti-Žiarenia Nálepky na batérie predĺžiť životnosť, ako aj na zníženie radiačnej výstup.

Laptop - Uplatňovať Anti-Žiarenia Nálepky na batérie, ako aj ďalší jeden na obrazovky prenosného počítača na zníženie žiarenia a odlesky.

Televízia - Uplatňovať 2Anti-Žiarenia Nálepky na akúkoľvek časť dosky za obrazovky.

Chladnička - Použiť 2 Anti-Žiarenia Nálepky na strane chladnička, ako aj ďalší 1 vo vnútri chladničky na podporu čerstvější prietoku vzduchu.

Lampa - Uplatňovať Anti-Žiarenia Nálepky na akúkoľvek časť lampy v blízkosti žiarovky.

AirCond - Použiť 2 Anti-Žiarenia Stickersnear strane air-con zlepšiť čerstvého vzduchu prietok.

Mp4 Prehrávač a malé gadgets, - Uplatňovať aAnti-Žiarenia Nálepky na časť blízkosti batérie predĺžiť výdrž batérie a znižuje žiarenia výstup.

Mikrovlnná Rúra/Gril - Použiť 2 Anti-Žiarenia Nálepky na zadnej strane piecky, aby sa minimalizovalo žiarenia a spotrebu elektrickej energie.

Štítky: 5g ochrany emf blokovanie, emf chrániť, i40 senzor, quantum štít, 5g okien, 5g nálepky, proti emf, 99 zone alarm, anti žiarenia štít, kovové električky.


( 0 Hodnotenie )

Počet