Marley 2024/E1386/E1388/Olejové Farby 12 18 24 Color Tube Box Veľký Biely Oblek, Citrónovo Žltá, Khaki Farbou,

€14.47


[Sign-in pokyny]]----------------------------------------------------------

Prosím prihláste svoj podpis po kontrole package osobne. Ak množstvo je nekonzistentné a tovar bude poškodený,

Alebo sa nezhoduje s podpisom vzorky, alebo nie ste spokojný s zakúpeného produktu. Prosím, tesnenie originálny produkt a odmietnuť víza okamžite. Kontaktovať jej vlastníka, pred Kuriérom. Môžete ho vrátiť po vašom potvrdení. Po podpise, našej predajni, nebude mať žiadnu zodpovednosť, prosím, venujte pozornosť! Rovnaký problém sa vyskytuje po druhých znamením pre to, tak prosím prihláste sa pre to sami!

[O poškodenie]]----------------------------------------------------------

Zodpovednosť za škody spôsobené pri doprave nebude znáša naša spoločnosť. Avšak, máme povinnosť snažiť sa o to, pomáhajú zákazníkom riešiť tento problém. Prosím (alebo iný príjemca) kontrolu množstva a vzhľad tovaru s Kuriérom (to je vaše právo). Ak množstvo je zle, alebo vzhľad je poškodený, prosím podpísať prevzatie potvrdiť.

Problém 1. Kuriér odmietol otvoriť kontroly spolu

Riešenie: je potrebné vziať express forme po podpise, a vrátiť ho na Kuriérom po skontrolovaní

Otázka č. 2. Kuriér odmietol podpísať potvrdenie chýbajúce množstvo

Riešenie: môžete napísať svoje telefónne číslo a meno

Prečítajte si uvedené obsah opatrne, ktoré je veľmi dôležité pre vás. Ak nemôžete vykonať vyššie uvedené činnosti, budeme sa veľmi ospravedlňujeme sa za problémy a môžeme urobiť nič.

[Obrázky a objekty]]----------------------------------------------------------

Fotografie produktov sú prijaté v druhu, ktoré môže skutočne odrážajú skutočnú situáciu samotného výrobku. Avšak, v dôsledku takých faktorov, ako svetlo a streľba úrovni, môže byť mierne rozdiely medzi obrázkami a skutočný výrobok. V dôsledku zmien na trhu a ďalších faktorov, továreň môže upraviť farbu a balenie metódy výrobkov a vonkajšie balíkov. Pozrite si aktuálne podmienky!

Štítky: jelly farba, kolumbia tričko, citrón papier, klinec plagát, dekor pre fotografovanie štúdio, olejové farby profesionálne, umenie olejové farby, big wall obrazových rámov pre obývacia izba, farba, olejové farby.


( 0 Hodnotenie )

Počet