Luxusné Svieti horúce vŕtanie Prúžok Zrastov Ženy Sveter Pulóvre Black Long Sleeve Top Femme

€47.55


Veľkosť Iformation: ( 1cm=0.39 inch ) Rozmery/CM Rameno Poprsie Oblečenie Dĺžka Rukáv Dĺžka S / 96 63 61 M / 100 63 62 L / 104 63 63

Všetky naše položky sú zo závodu priamo, najlepšie ceny s vysokou kvalitou. Ak by ste chceli robiť, veľkoobchod, prosím, kontaktujte nás on-line, a ponúkneme vám najlepšiu cenu.

O Kožušinových Odevov

Malý kožušiny prelievanie je normálny jav, spôsobený predovšetkým tým, rezanie a spájanie počas spracovania. Prosím ho striasť, alebo použite sušič vlasov, aby float kožušiny preč, akonáhle ste dostali váš kožušiny vesta, nie je nosiť ho okamžite.Bude lepšie, keď si môže zavesiť do 1-2 dní, kožušiny bude viac nadýchané.

O Dopravu

1. www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava a Čína Príspevok Vzduchu Pozemok

(1) potrebuje asi 12 do 45 pracovných dní na ceste pre väčšinu krajiny.

(2) Pre Rusko, Prosím, zvoľte www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava . Bude to prišiel fastly. Ako zvyčajne , o 12-38 dní môžete prišli .

A pls nechcem zrušiť objednávku, ak balík na dobierku. Pls opustiť celé meno.

(3) Pre zákazníkov v Brazílii , v rámci 35-90 dní môžete doručený tovar je normálne .

2. DHL a EMS , www.tantra-egypt.sk Premium Doprava

(1) Niektoré krajiny, DHL služba je dobré, niektoré EMS je lepšie, pls vybrať, čo chcete, ak DHL, potrebovať 4-9days dostať.

(2) Niektoré krajiny EMS je dobré, ale pre Rusko zákazník, pls rozhodne EMS len, nie DHL, FEDEX, TNT, a iní.

(3) Pre Rusko , Prosím, zvoľte www.tantra-egypt.sk Premium Doprava . Bude to prišiel fastly. Ako zvyčajne , o 15-22 dní môžete prišli .

Návrat Výmenných politiky

* Všetky naše ponuky sú podložené tým, 100% záruka spokojnosti, ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní ,môžete ho vrátiť vec nám v ňom?s pôvodnom stave na vrátenie peňazí alebo výmenu. Pred odoslaním nám späť položka, prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť&exchange pokyn. Vrátime vám všetky svoje peniaze, s výnimkou prepravných a manipulačných poplatkov po prijatí vášho vrátenie tovaru.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičiek, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy, neváhajte sa na nás obrátiť v prvom rade pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme sa snažiť poskytnúť vám najlepší zákaznícky servis.

Štítky: Čierny sveter, sivý sveter vesta, dlhá vesta žena vlna, 6pin, 486 cpu, Počítač 486, lesk sveter ženy, sequin sveter ženy, lesklé sveter, argyl cardigan.


( 0 Hodnotenie )

Počet