60W Invertor Vysoký Výkon 5A 220V Na 12V Automobilový Napájací Menič

€7.85


Funkcie:

S Dlhý Napájací Kábel:Dlhý kábel na to, tak to môže ísť ďaleko miestach.

Jednoduché Použitie: Stačí ho pripojiť do elektrickej zásuvky vo vašej domácnosti, a je pripravené na použitie za nič, že má zapaľovač cigariet zástrčku.

Táto nabíjačka má jednoduchý plug-in dizajn, ktorý je ľahko ovládateľný a je vetraných pre vašu bezpečnosť.

Ideálne pre: LED Pásy Svetla/ Wireless Router, ADSL Mačky, HUB, Spínače, Bezpečnostné Kamery, Audio/ Video zdroja.

Samolepiace, flexibilné pre jednoduché nastavenie a inštalácia.

Popis:

V dnešnej dobe, mnoho elektrické prístroje používanie cigariet v automobiloch viac a viac. S našimi výrobkami, veľa z vecí, ktoré sa používajú v automobiloch môže byť tiež použitý ako doma. Adaptér má vyhradenú cigaretový zapaľovač jack, ktorý je totožné ako na aute.

Stačí zapojiť do rozvodky domov, potom konektor na napájanie prevodníka môže byť zapojený do všetkých high-power auto cigaretový zapaľovač zariadenia, ako napríklad auto, aromaterapia, auto kyslíka bar, auto chladnička, auto electric car wash , auto vzduchové čerpadlo, auto zosilňovač, auto, TELEVÍZOR, auto vysávač, auto britva a iných výrobkov automobilového priemyslu s výkonom pod 60W, atď.

Špecifikácie:

Materail: Plastové

Farba: čierna

Vstup: 100-240V50/60Hz-1.6

Výstup: 12V-5A

Package Zahrnuté:

1x 60W, Invertor

Upozornenie:

1.Všetky obrázky v našom obchode sú 100% prevzaté z originálne produkty. Pretože svetla v rôznych prostrediach, rôzne zobrazenia obrazoviek, či iných dôvodov, pravdepodobne tam bude trochu chromatické aberration medzi obrazom a produktov.

2.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, allow1-3 mm odchýlkou.Vďaka!

Štítky: menič alternatívu, 1500w transformer, zmeniť, 12v na 220v invertného, invertného moc, 40v napájanie, 12v 220v, auto invertného, doxin invertor, transformer menič.


( 1 Hodnotenie )

Počet