60 g Mužov Penis Rozšírenie Masážny Krém Max Veľkosť Erekcie Sex Produkty Muž Afrodiziakum Vložiť Privátne časti Aktivity Care Gél

€4.07


Niektorí muži sa rozhodnú použiť krém na zväčšenie penisu alebo na zväčšenie penisu, olej, skôr ako penis rozšírenie medicína v podobe tabletiek. Dôvody pre toto rozhodnutie, sa líšia, ale najčastejšie, človek by si použiť krém na zväčšenie penisu alebo na zväčšenie penisu, olej, pretože jeho účinky sú okamžité, skôr ako penis rozšírenie pilulky, ktoré potrebuje asi hodinu pred sexom. Krém na zväčšenie penisu alebo na zväčšenie penisu olej môže byť tiež použitý počas predohry, umožňujúce tieto produkty viac erotické účel, pre niektorých mužov. Niektoré značky krém na zväčšenie penisu alebo na zväčšenie penisu oleja pridať desensitizing zlúčeniny svoje výrobky do omeškania orgazmus, čo vám vydrží dlhšie v posteli. Pomocou týchto produktov nesie minimálne riziká a nechať za žiadne rezíduá. Ako výsledok ich lokálne aplikácie, viac účinné látky sa vstrebávajú priamo do penisu. Zvýšené dĺžka a šírka môžete dosiahnuť pomocou krém na zväčšenie penisu alebo na zväčšenie penisu, olej, bude závisieť na tom, ako často budete používať produkt, ale vo všeobecnosti začína, aby sa stal viditeľný v rámci 1-2 mesiac, a vrcholy po 4-6 mesiacoch používania. Tieto výhody použitia krém na zväčšenie penisu alebo na zväčšenie penisu, olej, aby im jasnou voľbou pre niektorých mužov. Jednoduché Použitie krém na penis na povrchu, masáž 10 minút 1 krát denne, a zvýšiť efekt je veľmi výrazný, dodržiavať dlhodobé využívanie dosiahnuť dokonalý zážitok.. O Balík

V záujme ochrany vášho súkromia, garantujeme ak chcete odoslať svoje produkty v bezpečnom stave. Produkt bude zabalené s airbagom/žltá bublina plastové obálky, aby sa zabránilo poškodeniu počas transportion.

O Záruke

Vrátenie peňazí v prípade, že položka nezodpovedá popis alebo chybné.

About Product (O Výrobku

Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von.

Všetky výrobky sú vyrobené z Lekárskej triedy materiál, 100% bezpečnosť, neškodné pre telo, (To je normálne že sa budete cítiť mierny zápach pri prvom otvoriť, pretože bol výrobok v obale mesiacov. Prosím, vyčistite ho a vysušiť prirodzene, vôňa zmizne čoskoro.)

O Zásielke

Budeme posielať objednávky do 5 pracovných dní. Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím,pubilc prázdniny a tak ďalej. Ak objednávku dosen nie recevied v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

Čo robiť, ak spĺňajú produkt problém

Prosím, použite výrobku podľa manuálu prvý, ak sa stále nemôžete použiť to, prosím, kontaktujte zákaznícky servis v čase, prosím neotvárajte spor bude, veríme, že communiocation je oveľa lepšie ako spor.

O Pracovnom Čase

Pretože časový rozdiel, tam bude odkladu v komunikácii, ale správy budú odpovedať do jedného pracovného dňa. prosím, buďte trpezliví.

O Spätnú Väzbu

Vážime zákazníkov ako naši priatelia. Dúfame, že sa vám môže obchod od nás viac šťastia a menej starostí. vaša podpora je pre nás veľmi dôležité, Prosím, nezabudnite na nás nechať 5-Hviezdičkový spätnú väzbu.

Štítky: nuru premium gél na masáž, krém mazivo, penis mazivo gél, med royal, sex hračky, muži zväčšenie penisu, erotické penis krúžok, análny sex kvapaliny, muži sex pilulky, čistý afrodiziakum.


( 0 Hodnotenie )

Počet