MTGNR1616H16 MTGNR2020K16 MTGNR2525M16 MTGNL1616H16 MTGNL2020K16 MTGNL2525M16 Externé TurningTool Držiak Pre TNMG Čepeľ z Karbidu

€10.30


Sľubujeme, že:

* Vysoká kvalita, Vysoká pevnosť, vysoký výkon, Vysoká odolnosť proti opotrebeniu,Dlhá životnosť * Výroba iba najlepšie spotrebného tovaru a zabezpečenie najvyššej možnej kvalite. * Dodať tovar pre našich zákazníkov po celom rýchlosť a presnosť

Vážený Zákazník:

Mnohé produkty v našom sklade ešte nie sú na pultoch, ale my všetci máme skladom. Ak nemôžete nájsť to, čo potrebujete, neváhajte nás kontaktovať. Sme veľmi radi, aby vám slúžili!

Po-predajný upozornenie:

Všetky výrobky, ktoré predávame sú úplne nové, a všetky výrobky sú testované pred prepustením. Ak máte akékoľvek otázky o tomto výrobku, prosím e-mail nás prvý. Budeme odpovedať na vaše otázky v priebehu 24 hodín. Ak nie ste spokojní s produktom, po obdržaní tovaru, pošlite nám e-mail najneskôr do 3 dní. Všetky položky sú oprávnené pre návrat do 30 dní od doručenia. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie všetkých tovarov, ktoré nie sú poškodené. Sme hodnota dôveryhodnosti a kupovať a predávať on-line, aby sme pochopili hodnotu dôvery. Ak nie ste spokojní s objednávku, prosím kontaktujte nás a my sa s vami spolupracovať, riešiť vašej spokojnosti problém.

Štítky: sexuálnu hračku, vaginálne dilator, držiak na holiaci strojček, silicon pošvy transgender, rez sústruh nástroj, tnmg 160408 čepeľ, tnmg držiaka nástroja, fréza otáčania nástroja 25 mm, tnmg podporu 160404, higiene, britva.


( 1 Hodnotenie )

Počet