Geometrické Sviečka DIY Formy Medveďa Auto Aromaterapia Vybavenie Výrobkov Šíriť Domáce Dekorácie Turnsugar Medveď Silikónové Formy

€15.25


Názov: Geometrické medveď silica gel formy Materiál: nové environmentálne triedy potravín silica gel Hmotnosť: 440 gramov Farba: polovica transparentné Použitie: Sviečky, koláče, čokoláda, cukor, ultra-ľahké hlina, íl, formy, molding tools Veľkosť: 8.2x9.5x7.8 cm Balenie: PP sáčok jednoduchosť Popis Produktu: Rôzne štýly, román, široko používaný, silné a odolné, ktorý sa vyváža do Európy a Spojených Štátov a iných krajín. Potravinársky oxid kremičitý gél materiál, teplotám do -40 C do +230 C. (hmotnosť a rozmery sú merané manuálne. Ak existuje akékoľvek chyby, prosím ťa, odpusť mi).

Čistenie a údržba silica gel die 1. pred prvým použitím, umývanie s vodou alebo čistiacim prostriedkom na odstránenie povrchovej prachu. Pred pečením, malé množstvo masla, môže byť použité do formy. Pri používaní formy, ak empty slot môžu byť pridané do prázdneho slotu, voda je zakázané. 2. po každom použití, môže byť namočené v zriedeným čistiacim prostriedkom pre 10-30 minút. Prosím, vyčistite mäkkou handrou pri čistení, a nepoužívajte drsné čistiace loptu tak, aby spôsobiť poškriabaniu poškodenie formy. Po čistení, prosím, suché, umiestnené v prijímajúcom okno, silica gel je jednoduché hrať elektrostatický reakcie, sa adsorbuje maličké častice a prach vo vzduchu. Na dlhý čas, nevystavujte ju priamo na vzduchu. 3. v rúre, musia byť umiestnené v strede rúry a vykurovacie rúrky sa udržať vzdialenosť 10 cm a štyri steny rúry, aby vzdialenosť 5 cm, tak, aby nedošlo k poškodeniu plesní pri vysokej teplote. 4. súčasťou plesní, má trhliny, ktoré je už rez otvoriť, keď sa v továrni je otvorený, čo je výhodné pre kupujúcich, aby sa uvoľnila. Ak nie je rez vedený, to nie je možné odstrániť. Počas používania dať fólie alebo gumičkou na rez, potom nalejte do kvapaliny. Silikónové formy vlastnosti produktu: 1. hlavnou zložkou silica gel Silikón je silica gel, prírodné zložky, ktoré existujú v piesku, kameňa a crystal. Nie kaučuku, Gumy, ani plast Plast! Silica gel je kameň na pláži, nízkouhlíkové a ochrany životného prostredia. 2. silica gel má vysokú pevnosť mäkkosť, odolnosť voči korózii, teplota prispôsobivosť, vhodný pre varenie a pečenie. To je najlepšie suroviny na styk s potravinami priamo, a to je jednoduché a praktické. 3. prostredníctvom detekcie, zdravie a zdravie, prírodné antibiotikum, môžete odstrániť baktérie a huby chov. Preto, dojčenské výrobky, zdravotnícky materiál, existuje veľké množstvo silikónové produkty. Napríklad: hlavica, silikónové plastické a tak ďalej. 4. môžu byť recyklované, odolné a nízku spotrebu energie. 5. majú stabilné mechanické vlastnosti, má extrémnu odolnosť voči teplotám a široký rozsah teplôt. Najnižšia teplota je 40 stupňov pod nulou a maximálna teplota 230 stupňov. 6., má odolnosť proti korózii na čistiace prostriedky a iné žieravé látky a je ľahko čistiteľný.

Štítky: pre sviečka sójový vosk, candl, aby, candel, loptu medveď, roztomilý plesní, klenutý silikónové formy, candel plesní, ďakovné sviečky urob si sám, candl, narodeniny candel.


( 0 Hodnotenie )

Počet