AIRAJ Všetko V 1 Skrutkovač Nastaviť Presnosť Magnetické skrutkovača Bitov Torx Hex Bit Rukoväť Mobilného Telefónu na Opravu Screwdrive Kit

€9.51


AIRAJ Skrutkovač Set – Oceľ Bit Magnetický Skrutkovač Predĺženie Tyče Súprava Tool Box Elektroniky Notebooku DIY Opravy

Riešenie Opravy Sami S Plne Vybavenou Skrutkovača Nastavte

• 6 súpravy, na výber z Buďte pripravení na akúkoľvek prácu alebo opravu projekt s jedným z týchto 6 skrutkovač súpravy. • Cr-vanád a S2 ocele bitov Skrutkovač kúsky sú vyrobené z tvrdenej ocele a zaobchádzať s dvojitým antikorózne ošetrenie. • Magnetický skrutkovač rukoväť Môžete jednoducho prepínať medzi bity s magnetickým skrutkovač rukoväte. • Robustné puzdro Na magnetized vlajková loď prípade vám umožňuje uchovávať vaše skrutkovača nastavte logicky usporiadané. • RoHS, CE a 3C certifikované

Stavebnice Pre Každé Pracovné Miesto

AIRAJ poskytuje 6 rôznych skrutkovač súpravy, ktoré pracujú pre všetky druhy projektov a opravy. Z okuliare na chytré telefóny, počítače, na konzoly, môžete si opravy do svojich rúk s jedným z týchto univerzálny, vysoko kvalitné súpravy.

Kalenej Ocele Bitov

V závislosti od AIRAJ auta si vyberiete, budete dostávať buď Cr-vanád alebo S2 ocele skrutkovač bitov. Obe možnosti sú kalenej ocele a sú ošetrené s dvojitým antikorózne ošetrenie pre odolnosť a dlhú životnosť.

Magnetized Rotačné Skrutkovač Rukoväte

Ergonomická hliníková skrutkovač rukoväte sú vyrobené s silné magnety postavený do hlavy pre pohodlie a rýchle zapínanie.Ísť z Phillips, aby s plochou hlavou v priebehu niekoľkých sekúnd bez toho, aby museli uvoľniť alebo dotiahnuť nič.Rotačný rukoväte tiež pomôcť zmierniť tlak na vaše zápästie a predlaktie.

Optimalizovaný Na Skladovanie A Organizácie

Tieto zostavy prísť inmagnetized prípadoch s hlavná konfigurácia pre optimálne skladovanie a organizácie.Každý bit má svoje vlastné slot pre easyaccess,a magnetized prípade udržuje všetko tidily na mieste.

Certifikovaný 3 Hlavné Orgány

Tieto AIRAJ súpravy prísť podporené 3 hlavných medzinárodných orgánov:RoHS,CE a 3C.To potvrdzuje, že ste stále v bezpečí kvality výrobku pri jeho kúpe týchto príliš lsets.

Presnosť 33 v 1

Tento skrutkovač kit je dodávaný s 33 bitov anon-slip rukoväť skrutkovača a pinzety.To je ideálny pre jemné opravy na položky, ako sú okuliare a telefóny.

Teleskopická 45 v 1

Tento kit funkcie 44 bitov,arotary rukoväť,2 typy predĺženie tyče a 7 ocele zliatiny rukáv adaptéry.Je to oblek je schopný opravy pracovných miest zahŕňajú ťažko skrutky, kam sa nemôžete dostať svoje ruky dosť blízko.

Letecký Hliník 60 v 1

Tento kit je dodávaný s 60 bitov,pravidelné a jemné predĺženie tyče a 50 mm puzdro adaptér.Tento kit je ísť na voľbou pre každodenné projektov a opravu,hrajú mnohí z najčastejšie používaných bitov.

Na Ratchet 38 v 1

Tento kit funkcie 38 bitov pravidelné a jemné predĺženie tyče 10 zliatiny rukáv adaptéry a areplacement leverbit.T dizajn rukoväť ponúka vyšší krútiaci moment ako bežné skrutkovače a vyžaduje menej námahy sa otočiť a menej pevnosť v zápästí.

Hlavná 73 v 1

Tento kit funkcie 73 bit sranging z jemná k väčšej veľkosti.Je tiež vybavený predĺženie tyče 2 sochory poukázal twee zers a prísavky pre addedstability.Táto súprava je skvelé pre opravy na elektronické zariadenia, ako sú konzoly a počítače.

Skrutka Typ Sprievodca Graf

Štítky: nastavenie kľúča, airaj nástroj, sada torx, okno nástroja, pražené skrutkovača nastavte, nástroj boxy, drill bit, jakemy úradný, nastavenie telefónu na opravu nástrojov, Auto repair tool.


( 2 Hodnotenie )

Počet