Digitálny Bi-directional Multifunkčné Ammeter Voltmeter Bezdrôtový DC 100V,100A,200A/100V 300A/400V Napätia, Prúdu Meter

€26.88


Digitálny Bi-directional Multifunkčné Ammeter Voltmeter Bezdrôtový DC 100V,100A,200A/100V 300A/400V Napätia, Prúdu Meter

DPH série multi-funkčné napätie a prúd merač je možné merať napätie, prúd, výkon, watt-hour, teplota a real-time kapacity a vypúšťanie čas na nabíjanie a vybíjanie proces DC obvodu. Nástroj je rozdelený na dve časti: meranie modul a modul lcd displeja. Displej modul prijíma 1,8-palcový s vysokým rozlíšením, farebný LCD displej, ktorý je veľmi vhodný pre monitorovanie batérie kapacity elektrického vozidla a monitorovanie pracovného stav DC obvodu.

1. Displej modul shell prijíma sandblasting oxidácii technológia, ktorá je krásna a elegantná. Tlačidlá použiť dotykové tlačidlá s funkciami, vysokú citlivosť a dlhú životnosť.

2. Meranie modulu musí byť zapojené v sérii na okruhu v rámci testu, a namerané údaje sa posielajú na displeji modul pre zobrazenie. Údaje medzi nimi môžu byť prenášané cez USB kábel (1 m dlhé) ; to môže tiež byť bezdrôtovo prenášané prostredníctvom zabudovaného bezdrôtového modulu. Bezdrôtový prenos na vzdialenosť až 10 metrov.

3. Merací modul je možné zistiť aktuálne v oboch smeroch. Nie je potrebné meniť rozvody režim počas nabíjania a vybíjania batérie a zapojenie je vhodné.

4. Nástroj pridáva self-kalibračnej funkcie vyriešiť problém nulového posunu staré výrobky. Po dlhom čase práce, aktuálne a kapacitu môžete stále udržiavať dobré presnosť.

5. Displej má tri zobrazenie rozhrania. Predvolené zobrazenie je veľké písmo režim, ktorý zobrazuje hlavné parametre napätie, prúd, kapacity, teploty, atď. Stlačte ľubovoľný kláves, aby sa prepnúť do full-funkcia režim zobrazenia. Podľa plne funkčné rozhranie, môžete nastaviť požadované parametre, a môžete tiež nastaviť black zobraziť na bielom režime, a na displeji môžete vidieť v slnečnom svetle.

6. Po meraní modul je pripojený k relé, bude to mať funkcie, cez-napätie, ochrana, viac-ochrana prúdu a pod napätie, ochrana v okruhu. DPH modely série nezahŕňajú relé okrem VAT1030.

7. Displej môže byť zatvorené, stlačte ľubovoľný kláves, aby sa wake up displej, to je energeticky úspornejšie.

8. Údaje amp hodinu, watt hodinu, a čas môžu byť vymazané počas merania bez vplyvu na ďalšie meranie.

9. Rôzne komunikačné adresy je možné nastaviť v bezdrôtovom režime. Viaceré stroje môžu pracovať súčasne bez rušenia.

Displej modul*1

Meranie modulu*1

USB dátový kábel*1

Snímač teploty*1

Príručka*1

Štítky: 300v dc voltmeter, bi smerový elektrické meter, bezdrôtový merač napätia ammeter solárne, bi smerový ac power meter, bezdrôtové watt meter, 4 bit voltmeter, dc wireless meter, 400v dc voltmeter, 24 v voltmeter, 400v voltmeter.


( 0 Hodnotenie )

Počet