Univerzálny R6 Inteligentné Diaľkové Ovládanie Wifi Remote Smart Infračervené Diaľkové Ovládanie s Teplotou a Humdity Senzor

€6.45


Popis:

Vlastnosti Produktu:

S týmto Univerzálne IR Diaľkové Ovládanie, môžete použiť váš mobilný telefón ovládať domáce zariadenia, ako napríklad STB (Set-Top-Box), TV Box, TV, klimatizáciu, ventilátor, DVD, atď., kompatibilný s väčšinou značiek na trhu. podrobnosti nájdete na podporované značky zoznamu v Aplikácii. Okrem toho má vzdelávania funkciu, môžete kopírovať kľúčové funkcie z pôvodného diaľkového ovládača Aplikácie (Prispôsobenie tlačidiel v Tuya Smart app).

Poznámka: Nie je kompatibilný s domovom zariadenia, ktoré pomocou RF alebo bluetooth diaľkové ovládanie.

※ Ovládanie Hlasom:

Inteligentný reproduktor, ako je Amazon Echo, Domovská stránka Google, umožňuje hlasové ovládanie vašich domácich zariadeniach. Napríklad: Alexa, zapnite TV; OK Google, nastaviť klimatizácia teplote do 25 stupňov.

※ Scenár a Automatizácia v App:

Scenár pozostáva z 1 alebo viacerých činností. Vytvorením "Scenár", môžete ovládať viacero zariadení jediným ťuknutím; pridaním "Automatizácia" a v interakcii s inými smart home zariadenia, WiFi diaľkové ovládanie je schopný vykonávať činnosti automaticky, podľa okolností, ako je stav zariadenia, počasie a čas.

※ Časovač a Automatické Spustenie:

Podľa vašich životných návykov, nastaviť časové spínače pre vaše domáce spotrebiče, ako je napríklad zapnutie / vypnutie klimatizácie pravidelne.

※ DIY:

Prispôsobenie tlačidiel v Tuya Smart App ak vaše domáce spotrebiče značky nie je uvedené alebo nie sú podporované.

※ Tretích Strán Ovládanie:

Pracuje s Amazon Alexa, Google Asistent Siri (iOS 12.0 alebo neskôr), Tmall Džin, tecent Xiaowei, DingDong, Rokid, DuerOS, atď.

Špecifikácie:

špecifikácia:

Názov produktu: Univerzálne IR Diaľkové Ovládanie

Názov APLIKÁCIE: Tuya/Smart život

Číslo modelu: CS-IRC-1

Vstup: DC 5V / 1A

Pohotovostná Spotreba Energie:

Infračervené Frekvencia: 38KHz

IR Diaľkové Vzdialenosť: ≤ 10 m

Pripojenie: Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n 2,4 GHz

Aplikácie: Podpora Android 4.0 / iOS 8.0 alebo neskôr

Pracovná Teplota: -20 ~ 60 ℃

Čistá Hmotnosť: Cca 80 g

Materiál: PC

Veľkosť produktu: 70*70*20 mm

Tienidla: 70 cm

Produkt čistá hmotnosť: 40 g

Package Zahrnuté:

1*IR Diaľkové Ovládanie

1*USB kábel

1*Užívateľská Príručka

Štítky: inkubátor vlhkosť radič, kód ovládanie, mi smart, relé vlhkosť radič, mijia teplota, vedúci snímač teploty, humdity radič, originálny inteligentný snímač teploty, ir kód, yamaha tps.


( 0 Hodnotenie )

Počet