24pcs/set Sequin Gradient Farebné Elastické Vlasy Väzby gumičky Trblietavé Hviezdy Korunu Lásky, sponky do Vlasov pre Dievčatá, Deti, Batoľatá

€8.63


modname=ckeditor

Milí Kupujúci

S cieľom zabezpečiť lepšie poštovné a nákupné skúsenosti.

Všetky položky v našom obchode bude odoslaná zo strany www.tantra-egypt.sk spôsob dopravy.

Iba jeden nákladný, je potrebné sa pri kúpe serveral produkty

Prosím, kontaktujte nás na zníženie nákladnej pri kúpe viacerých produktov.

8 cm Deti Roztomilý Lízatko Strabery Pom Pom vlasy luk ananás cloud oka vlasy klip pre dievčatá dieťa vlasové doplnky 2ks headddress

. Hmotnosť: 80g / veľa;

. Množstvo: 24pcs/set

. Farba: podľa fotografie

. package: do funkcie opp taška;

. Materiál: Bavlna a EKOLOGICKÝCH surovín

. Plne handričkou zabalené sponky do vlasov . Určený pre deti, dievčatá pod 6 rokov starý. . Funkcia: bezpečné, móda , nové a pekné . Táto vlasy klip je úplne bezpečné pre deti, prešiel EN71-3 test, a surovín prešli DOSIAHNUŤ testovanie.

Vážený Zákazník

1. Ak ste v ruskej Federácii, prosím zanechať svoje meno a priezvisko, alebo môžete nemôže dostať váš výrobok z poštového úradu.

2. Vzhľadom na uhol svetla a rôznych displej obrazovky, farbu skutočného objektu a obrázok môže byť mierne odlišné.

3. Ak dodací termín sa blíži, ale stále nedostal vašej objednávky, prosím, kontaktujte nás na predĺženie dodacej lehoty. Ďakujem vám za pochopenie!

O Zásielke

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

7. Môžete používať sledovacie číslo zásielky a sledovať na webovej stránke: www.17track.net/en

Návrat&Vrátenie Peňazí

1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3.Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

O Spätnú Väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité pre nás. Ak máte akékoľvek nespokojnosť, prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť problém skôr, zanechajte nám neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Sme si istí, že vždy existuje riešenie, sme si istí, že nechcete, zlé spätnú väzbu, tam, kde sa transakcia ukončí.

Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. Odpovieme vám hneď ako to bude možné.

Štítky: gumička kremíka, čelenka kórea, deti vlasy príslušenstvo darčeková sada, dieťa dievča elastické vlasy príslušenstvo sada, kožené nastaviť sukne, kapela vlasy, kvet dievča vlasy príslušenstvo sada, kožené nastaviť, vlasy telefón, faux kožené nastaviť.


( 0 Hodnotenie )

Počet