Mazinger Z Robot Vojny Anime Grendizer 3D Tlač pánske T-Shirt Ženy Letné Tričko tričko Harajuku Bežné Krátke Rukáv Top Fitness

€5.78


Vitajte na SONSPEE obchode!

Dobrý deň!všetci!

Existuje niekoľko tipov, pred vami, aby z tohto obchodu,je pre vás dôležité, aby poradí,tak dúfam, že ste si pozorne si prečítajte:

1)Materiál:všetky naše šaty sú vyrobené z polyesteru a spandex,nie bavlny,3D vzor len možné vytlačiť s dobrou kvalitou a s týmto materiálom;

2)Vzor:obraz vytlačený na oboch stranách,to znamená, že predná strana je rovnaká ako späť;ak chcete nich rôzne,prosím, vyberte prispôsobiť DIY oblečenie.

3)Prispôsobiť oblečenie:Ak chcete Prispôsobiť svoje vlastné 3D oblečenie,prosím, pošlite nám fotky alebo photoes .Samozrejme, ak sa fotografia je väčšia ako 1000*1000 pixelov, tlačová efekt bude veľmi dobré. Jasnejšie obraz, lepšie tlačené účinok.

4), Farba Upozornenie:Všetky naše fotky online sú oblečenie omietkami,sme print oblečenie podľa tohto obrázku,môže byť trochu mierne odchýlky farieb vzhľadom na osvetlenie účinok počas fotografie odber alebo uchádzač je sledovať nastavenie,je to nevyhnutné.Skutočné položka bude vyzerať rovnako ako obrázky;Ak ste perfekcionista,buďte opatrní pri objednávke.

5)Dropshipping:Sme factory outlet a podporu drop shipping. Ak potrebujete predávať naše produkty ponúkame vám obrázky bez vodotlače.ak budete kupovať veľa kusov,môžeme vám najlepšiu cenu,na akékoľvek otázky, kontaktujte sa s nami.

6)Veľkosť: Porovnať detail veľkosti s vy, prosím, dovoľte 1-2cm líši vzhľadom na ručné meranie.Naša veľkosť je menšia ako USA,EÚ,UK,AU veľkosť,prosím vyberte si veľkosť väčšia ako zvyčajnej veľkosti.Tieto sú veľkosti grafu:

1:T-shirt/Tričko

Štítky: len pre dospelých, lego grendizer, harajuku štýl, šélachom 3d tlač, harajuku tričko t, tkaniny z mazinger, muži sveter, žltá li, muži tričko t, Bavlnená Tkanina.


( 3 Hodnotenie )

Počet