Nástroj Experiment Jar Jar Plastové Príslušenstvo Výučby Max Priemer Rezné Nástroje Shaper Stroj Trubice, Rúry Sklo Rod Fréza

€2.75


Špecifikácia

Kategória: rezací nástroj

Farba: Strieborná

Materiál: zliatiny Zinic

Položka veľkosť: 7*6.5*2cm

Package vrátane:

1 X rezací nástroj

Platba: www.tantra-egypt.sk podporuje Visa, MasterCard, Maestro Debetnej Karty, Western Union, a bankovým prevodom prostredníctvom bánk. Ak sa chcete dozvedieť viac o platobných metód na www.tantra-egypt.sk , prosím http://help.www.tantra-egypt.sk/payment_faq.html.

Zásielky : 1. Doprava po celom svete. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. 4. Služby tranist čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu objednávku po uplynutí 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Dodacia lehota: Návrate a Vrátenie: 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a my vám nie je problém vrátenie peňazí alebo repacement na vás. 2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. 3. Vrátime vám plnú sumu, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch kupujúci a predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. môžete sa rozhodnúť, že sa náhrada. 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. Záruka : 1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.tantra-egypt.sk. Spätná väzba: Po položka príde vo vyhovujúcom stave, Prosím zanechať pozitívne spätná väzba je pre nás a 5 star Náš automatický systém bude robiť to isté pre vás v jednej minúte. Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek pochybnosti o položky, budeme zaobchádzať v rámci 1 deň.

Štítky: jar, cievka kompresora, Z pružinovej ocele, napnutia, automobilová jar, jar nástroj, šok absorbovať jar, komprimovať jar, kompresor jar, auto pozastavenie nástroj.


( 0 Hodnotenie )

Počet