Opakovane Valec nepúšťa vlákna Pet Hair Remover Holiaci strojček Úlety Fuzz Tkaniny Prenosné na Oblečenie Kefa na Čistenie Domácnosti Prachu Štandardné Nástroje

€3.27


Návod na použitie: 1. Oblečenie kefa je vhodná pre všetky druhy textilných tkanín, ako sú vlnené tkaniny, cashmere, pletené výrobky, atď., a nespôsobí škodu na textílie. 2. Tmavé oblečenie je ľahké držať prachu a trosiek telo, a to nie je ľahké umývanie. To môže byť ľahko odstránená s handričkou kefa. 3. Pranie v práčke sa jednoducho nalepia na vlákniny vlasy, a handričkou kefa vám môže pomôcť vyriešiť tento problém. 4. Moderné rodiny majú viac domáce zvieratá, a vlasy domáce zvieratá (mačky, psy, atď.) je ľahké spadnúť na sedačky, koberce, listy, a oblečenie. To sa stáva problematické vec, ktorú chcete odstrániť. Teraz tieto problémy sú určite ťažké poraziť vás. 5. Má ošetrujúci účinok na štruktúru cashmere oblečenie. Povrch vlákna cashmere má smerovosti. Jedinečný smerovosti tkaniny kefka má čistiaci výkon, ktorý môžete vytvoriť svoj cashmere vlákniny hladké a čisté.

Štítky: benz w210 cam senzor, bmw 1200 rt nádrže taška, rakovina červené oči psov, nabíjačka do auta hardbook, chiness farba bunda, farebné svadobné pásu, benz w212 alternátor, prípade xiomi notebook 4x, prípad 180 samsung s20.


( 0 Hodnotenie )

Počet