Nový Orange Henna Farbenie Vlasov - Organické a Chemické Zadarmo Henna na Vlasy Farba Doprava Zadarmo

€17.78


Orange Henna Farbenie Vlasov - 100% Organické a Chemické zadarmo Henna na Vlasy KAŽDEJ ORGANICKEJ VLASY HENNA DÁVKE VÁŽI 60 GRAMOV BEZ AMONIAKU, BEZ PPD, Č KOVOVÝCH SOLÍ - LEN ČISTO PRÍRODNÁ HENNA!

Naše ponúkané Oranžový Prášok je prirodzené farbenie vlasov, ktoré listy nádherný Oranžová farba; v závislosti na vlasy štruktúru, základné farby a pórovitosť. Tiež, to hlboko vyživuje vlasy a ich robí dlhšie, shiner & lesklé.

Naše Orange farbenie vlasov, je obohatený o prírodné & organických zložiek, ako sú Indigo prášok, Henna prášku Amla powder, Bhilawa prášok, Ibištek prášok a Ratan Zapisovať. Okrem toho, že je absolútne bezpečný na použitie ako neobsahuje amoniak, PPD, alebo akýkoľvek typ kovových solí, medi a kamenec. VÝHODY VLASY HENNA Posilňujú vlasové korienky Detoxikovať vlasové folikuly Pridať prirodzený lesk na vlasy Hlboko stave a vyživujú vlasovú pokožku, Revitalizuje vlasy, Podporuje rast vlasov Kompletný šedivé vlasy pokrytie koľko Henna budete potrebovať na farbu vlasov?

Množstvo henna bude závisieť od niekoľkých faktorov vrátane dĺžky vlasov a štruktúru. Ako všeobecné usmernenie, zvážiť uvedené množstvo: Krátka Dĺžka Vlasov: 60 gramov (1 balíček) Rameno Dĺžka Vlasov: 120-180 gramov (2-3 Pakety) Mid-späť Dĺžka Vlasov: 180 - 240 gramov (3-4 Pakety) Dolnom späť Dĺžka Vlasov: 240-300 gramov (4-5 Pakety) Pás Dĺžka Vlasov: 300-360 gramov (5-6 Pakety) Smer

Toto je absolútne bezpečný a jednoduchý proces. Po prvé a predovšetkým, šampón na vlasy, ak chcete odstrániť všetky nečistoty a prebytočný maz z pokožky hlavy (nie je stav vašich vlasov). Nalejte henna powder do misy a pridajte ¼ pohára normálnej vody na to. Zamiešať vložiť energicky, aby sa zabránilo tvorbe hrudiek. Uistite sa, že pasta nie je drippy, ale majú krémovo-polievka, ako je súlad.

Pre lepšie klimatizácia, pridajte vajíčko alebo 2-3 lyžice olivového oleja alebo jogurt na vložiť na liečbu suché alebo poškodené vlasy.

Pre lepšie farebné výsledky, squeeze citrón v henna vložiť zosvetliť blond odtieň. (Iba ak nie ste alergickí na citrón).

Pre čokoládová hnedá farba, pridajte 2-3 lyžice kávy na henna vložiť. Na druhej strane, pre hlboké červený odtieň, môžete pridať repa cviklová šťava v henna vložiť. Aplikácia Tejto organickej Henna je možné aplikovať na mokré alebo suché vlasy. Je vhodné použiť krém, olej, Vazelína po korienky vlasov, krk a uši, aby sa zabránilo tvorbe škvŕn na koži. Oddiel vašich vlasov v štyroch rovnakých štvrtiny pre jednoduché a lepšie uplatnenie henna. Od pokožky hlavy, uplatňovať henna pasta s kefkou od koreňov vlasov na koncoch. Neustále opakujú proces henna aplikácie, kým vlasy hrubé potiahnuté henna vložiť. Fix bavlny alebo tkaniva okolo korienky vlasov. A, pokrytie henna potiahnuté vlasy so sprchovacím kútom spp, starý uterák alebo s fóliou. Nechajte henna pre 45 - 60 minút. Opláchnite ho s normálnou vodou a umyte vlasy s jemným šampónom. Pre intenzívnejší odtieň, nechajte to na ďalších 15 - 30 minút. Oblasť Test

Je vhodné urobiť strand test pred použitím henna na celú pokožku hlavy. Vyberte jeden palec časti a uplatňovať henna na to, aby vedeli, aké farby sa môže nechať na vlasy textúry. Citlivosť Testu

Naše vlasy henna je úplne bez amoniaku, PPD, kovové soli alebo iné chemické zloženie. Napriek tomu, že je predpísané urobiť citlivosť testu na koži. To vám pomôže zistiť, či ste alebo nie je alergický na obsah henna. Na vykonanie testu, čisté malej ploche pokožky (za ucho alebo vnútorný povrch vášho predlaktia), aplikujte malé množstvo na vlasy henna a ponechajte ho 24 hodín. Ak nie je podráždenie alebo zápal je zrejmé, potom môžete postupovať dopredu s henna aplikácie. Henna Farba Vlasov S Amoniaku, PPD & Kovových Solí 100% bio a Prírodná Henna Vlasy Farba Bez Amoniaku, PPD & Kovových Solí, aj Keď tento henna obsahuje prírodné podstatu henna listy, ale tiež obsahuje amoniak, PPD a kovové soli, ktoré môžu spôsobiť alergie v niektorých prípadoch. Naopak, táto henna je úplne prirodzené a je výlučne pestované organicky. To je úplne bez akýchkoľvek chemických obsahu. Trvá približne 45 minút až 1 hodinu nechať farbu na vlasy textúry. Keďže to trvá 2 až 3 hodiny na farbu vlasov, ako to obsahuje všetky prírodné Prísady Menšie množstvo z henna je dosť farba celý vlasy. Pomerne viac množstvo henna je potrebné pre lepšie vlasy pokrytie.

Štítky: kórejský starostlivosť o vlasy mužov, kórejský starostlivosť o vlasy tipy, orangee, farba vlasov šampón, vlasy farebný šampón, keraplus vlasy botox liečba, olaplex, SHENHONG, chemické molekulový model, opätovný rast vlasov.


( 2 Hodnotenie )

Počet