Vonkajšie Príslušenstvo, Auto Nálepky Pre Daihatsu Terios Skalnaté Sirion Materia Copen Feroza YRV Šarády Mira Strane Znak Odtlačkový Kovov

€3.63


Vlastnosti: vhodné pre: Daihatsu Veľkosť: 3.94*0.44*0.2(inch) 10*1.1*0.5(cm) Materiál: Kov s 3M lepiaca páska, Farba: Lesklá Strieborná Nálepky Umiestnenie:Zadný Kufor,Blatník, alebo Kdekoľvek sa vám páči ·Kovové a Viacúrovňové pokovovanie ·Nie je potrebné perforované,držať ju priamo ·Vysoko kvalitný kovový dizajn,,ukázať vašu osobnosť Ako používať: 1.Najlepšie je čisté miesto s alkoholom pred použitím uchovávajte ho v suchu a bez vody,olej,prach alebo voskom.Prosím, nenechajte palicu na auto, ktoré nepremokavého v poslednej dobe. 2.Podľa samolepka je veľkosti na výber ploché miesto,odtrhnite 3M lepiaca páska na paličky.(Môžete použiť ľahší tepla lepidlo, že viskozita bude viac silnejšie)Stlačte pevne na chvíľu, potom skončil. Poznámka:Po prilepení,nesnažte sa pohybovať a aby sa vaše auto non-prať do 48 hodín. Záväzok: Poskytnúť Náhradné Bezplatne do 90 dní.

Štítky: dahiatsu terios príslušenstvo, daihatsu mira je, sxcore, daihatsu sirion interiérové doplnky, daihatsu sirion, cievka toyota cami, ventily daihatsu šarády, 30cc motora, rzr, svetlá daihatsu yrv.


( 5 Hodnotenie )

Počet