Maillot Atletický Triatlon Vyhovovali Windsurfing Oblečenie Celotelové Plavky 2019 Kombinézu Plavky Šnorchlovanie Oblečenie S Hoodies

€17.36


]

Q1: akú veľkosť by som si mal Vybrať? A: Prosím postupujte podľa našich veľkosť spolku, po prvé opatrenie svoje telo na veľkosť poprsia, pás a hip veľkosť.Potom zvoľte veľkosť je podobná v našej veľkosti tabuľky. Otázka 2:Prečo niekto povedal, že je väčší, niekto povedal, že je malé z spätnú väzbu? Odpoveď:Máme zákazníkov z celého sveta. Rôzni ľudia majú rôzne tvar tela ,takže osobné komentár, možno subjektívny. Stačí sledovať našu veľkosť spolok, potom by to byť žiadny problém vybrať vhodnú veľkosť. Q3:Ak budete loď pozemok? Odpoveď: Budeme loď do 1-7working dní po prijatí platby v Escrow. A normálne sa môžete sledovať po 1-10 dní po tom, čo sme loď. Q4:Prečo niekedy zásielky on-line stav zastaviť? Čína Príspevok Letecky on-line informácie nie je synchrónne s dopravná. Majú aktualizovať informácie veľmi pomaly a nie ukázať každý proces v podrobnosti počas prenášať na internet.Len preto, že ich služby nie sú tak dokonalé, ešte. Takže ak zistíte, že vaše zásielky, informácia nie je aktualizácia pre dlhú dobu na internete. Prosím, nebojte sa, že je veľmi normálna vec. Pozemok je práve na ceste k vám. Vy nemusíte robiť nič iné, len čakať. O5: som stornovať objednávku ,prečo som ešte stále nedostávajú peniaze? Odpoveď: Medzinárodné pament zapojených mnoho strán. Takže platba nebude vydaná ihneď, keď stornovať objednávku. Bežne po objednávka zrušená, to trvá asi 1-2 týždne na www.tantra-egypt.sk sa vrátiť peniaze, platbu spracujeme. O6:môžem si vybrať rôzne veľkosti hornej a dna? A: Prepáč, nemôžeme povide rôzne veľkosti hornej a dna, pretože naše výrobky sa predávajú v setoch.

Štítky: dlho sleev plavky, bikiny, plavky, športové, surfovať neoprén ženy, plachta windsurf, kus plavky skromné atletický, shorty neoprénový oblek, bikiin plavky, športové, neoprénový oblek ženy, športové plavky fitspo, plávať oblek.


( 2 Hodnotenie )

Počet